Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csók a barátnőddel a szülők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók a barátnőddel a szülők előtt?

Figyelt kérdés
Volt,van, nem volt és nem is lesz.

2023. jún. 20. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Rojadt nagy marhaságot írtál a templomos hasonlattal. Egy esküvő arról szól, hogy a pár házasságot köt, azért mennek oda az emberek, hogy ezt ünnepéljék, ott van helye egy nyilvános csóknak.

Olyan mintha azt írtad volna, hogy ha a toitoiba illik belepisálni akkor bárki kertjébe is illik.

Szülők előtt meg heteróként is ciki csókolgatni a másikat, egészséges ember nem is csinál ilyet, max.ha a szülei elnyomták és bizonyítíani akarja hogy milyen nagy hódító lett belőle. Vagy ha nem kapott normális nevelést.

2023. jún. 21. 17:53
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ha nem nyeled le a másikat és nem "direkt műsoridőben" csinálod, teljesen oké. Az én szüleim is elejtenek egy szájrapuszit például amikor koccintanak. Nem nyelik le egymást. De ez romantikus. Ez rendben van nálunk. Nem műsorért, de ennyit én is megengedek magamnak.

Ha a barátnőm kényelmetlenül érzi magát tőle, akkor nem csinálom, ezer másféleképpen ki lehet fejezni a törődésed, a vonzalmad, a szerelmed.

2023. jún. 28. 08:42
 13/19 hosszúhajú ***** válasza:
100%
szájrapuszit adnék. több nem.
2023. jún. 29. 00:11
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Heteró vagyok, nem esküdtünk templomban, akkor most mi lesz?
2023. júl. 14. 05:47
 15/19 A kérdező kommentje:
#14. Akkor nem neked szól a kérdés.
2023. júl. 14. 09:39
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Hát de ehhez kötni bármit is.....
2023. júl. 15. 06:33
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Nyitottak a szüleim szerencsére.44N
2023. júl. 15. 06:55
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem,sose lesz.
2023. nov. 22. 09:04
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

Fiúval se. Nagyon kellemetlen tud lenni másoknak. Én is csak feszengek mikor előttem turbékolnak.

bi/l

2023. nov. 29. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!