Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kint közösségi oldalon nyilvánosan hozzáférhető képed, amin barátnőddel csókolóztok?
igen, a kategria fontos!
Ez nem tini kategória, ilyen fotót meg ők szoktak kiakni
az én környezetemben egyetlen felnőttnek sincs kint ilyen képe, nem csak publikusan, de privátban sem (se a heteróknak, se a homoszexuálisoknak).
Nyilván ennek az az oka, hogy a környezetem nem tinikből, vagy prolikból áll, pedig mindenki fevállalja a kapcsolatát
Nem ettől fogja valaki felvállalni a kapcsolatát.
Házaspárok gyerekkel szintén vállalják a kapcsolatukat, mégis a legtöbbjüket nem látod smárolni se képen, se máshogy.
Közös képek vannak fent. Egyik sem szexuális töltetű. Az ismerősök tudják mi a helyzet a párkapcsolatunkban. A szex pedig csak kettőnkre tartozik.
Nem a provkatív fajta pár vagyunk.
"instán követtem egy csajt, akinek van kint elég sok csókolózós kép"
Nyilván az instát érdemes alapul venni, a sok magamutogatóval, meg az mindig a valóság, véletlen sem azért csinálják, mert ez hozza a nézettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!