Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért gyakoribb/több a lányok között a biszexualitás, mint a fiuk között? Megkérdeztem a mesterséges inteligenciát. szerinted igaza van?
Ez igy onmagaban nem igaz.
Tobb kutatas is megerositette mar, hogy nincs kulonbseg a noi es ferfi agy kozott.
A fiuk azert racionalisabbak mert igy lettek nevelve. Emocionalis szinten beka segge alatt vannak. A neveltetesben az van, hogy a ferfi nem sir, azt latja az apjatol hogy nem beszeli meg az erzeseit a parjaval = erzesekrol beszelni gyengeseg.
Én nem értek egyet 1-sel: van különbség a "férfi agy" és a "női agy" között.
Ez nem két élesen elválaszott kategória, hanem kb., mint a magasság.
A férfiak magasabbak a nőknél. Összességében. Persze vannak magas nők és alacsony férfiak is, de van a két csoport között különbség.
Alapvetően igaza van. De kicsit szerteágazóbb a válasz. Szerintem.
A
nők valóban érzelmesebbek,közvetlenebbek is ez látszik azon js ahogy beszélgetnek:egymás felé fordulva.
Míg mi férfiak, jó ha ugyan abba az irányba nézünk,nemhogy egymásra.
Ez a nők közt eleve egy bensősegesebb kapcsolatot teremt.
Gyengédebbek is egymással. Ölelés simi ha másik sír.
Férfiak:szedd össze magad te picsogo nyámnyila fax.
És számtalan ilyen különbség van.
A férfiak közti gyengédség nem elfogadható.
De ha mégis sor kerülne rá a másikat egyből lebu_izzák.
Ezt elkell kerülni. Titkolni kell.
Nem vekesebb a bisex,hanem titkolják.
6-os azért egy meta-analízis eredménye nem zárja le a kérdést, bár mindenképp figyelemreméltó.
Annyiban viszont hagy nyitott kérdéseket, hogy ha az anatómiában nem is látunk különbségeket, a viselkedést még 1-2 szint befolyásolja, pl. a hormonok.
Az közismert, hogy a nők férfiakhoz való vonzódását az is befolyásolja, hogy szednek-e fogamzásgátlót vagy sem. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a hormonális különbségek az anatómiai erős hasonlóságok ellenére is másféle működést eredményeznek a két nem között.
Továbbá női biszexualitás evolúciós előnyeit egészen könnyű belátni.
Én nem tagadom, hogy vannak kulturális hatások, de szerintem ezek egy biológiai alapra (mely maga is anatómiai, hormonális, stb.) tevődnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!