Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem leszbikus vagyok ? 24/L
Te nem leszbikus vagy hanem feszült, fusztràlt, és blokkok vannak benned. Amúgy is inkább bi vagy mint leszbikus. Nem tudsz ellazulni. Már előre tudod hogy rossz lesz, ezért rossz is lesz… Neked rohadt sok előjátékra, türelemre, és valakire aki ellazít van szükséged. Az szinte mindegy hogy fiú vagy lány. Csak értsem hozzád.
30/F
Hát ha alkohol hatására elszállnak a gátlásaid és élvezed a szexet, akkor azért elég egyértelmű a dolog. Főleg hogy fejben egyáltalán nem is vagy ott.
Részegen sem éveznéd pasival ha leszbi vagy..
Lehet hogy az vagy, csak te tudod mit érzel pontosan. Javaslom hogy próbáld ki lánnyal is.
Én biszex vagyok, de nőkkel nekem teljesen más, nagyon különleges érzés, mert két nő sokkal jobban érti egymást.
En is azt ajanlom neked.
H a mindennapok soran szanj napi 10 percet, mondjuk reggel este 5-5 percre amikor teljesen kikapcsolod az agyad.
Ha befeszulsz a szexre szar lesz, nagyon. Erdemes a partnerrel atbeszelni tobbet elojatekozni, csokolozni simogatni, es van h eleg ennyi.
Ha tobbre vagysz majd szolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!