Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus vagyok ha úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok ha úgy érzem, többet nem tudnék férfival lenni?

Figyelt kérdés
Jelenleg van egy több éve tartó, komoly kapcsolatom egy férfival. Az elmúlt 2 évben érzem, hogy nagyon vonzódom a lányokhoz, de kipróbálni sajnos nem tudom, mert nem szeretném megcsalni a páromat. Abban biztos vagyok, hogyha szakítanánk, többet férfira rá sem néznék, már egyáltalán nem vonzanak (páromon kívül)
2022. jún. 10. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Hát akkor az vagy. De miért ragaszkodsz a párodhoz akkor? Ez már olyan erőltetettnek tűnik nekem.
2022. jún. 10. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem leszbikus vagy hanem döntésképtelen.
2022. jún. 10. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak akkor derülne ki ha összejönnél egy lánnyal.
2022. jún. 10. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
96%

“Leszbikus vagyok, ha több éve kapcsolatban vagyok egy férfivel, és nem is akarok vele szakítani?”

Öhm. Szerintem ez azt jelenti, hogy HŰSÉGES vagy. Ha szereted, szerintem normális, hogy nem akarsz mással lenni. Ha a lányokhoz vonzódsz, valószínűleg biszex vagy, ami tök okés - egy biszex ember akkor is biszex, ha épp kapcsolatban van egy bizonyos nemű emberrel. Lehet, hogy most azért gondolsz inkább nőkre a párodon kívül, mert esetleg tudat alatt ezt kevésbé érzed “megcsalásnak” vagy igazságtalannak, mint ha férfiakon gondolkodnál.

Persze ez csak akkor érvényes, ha a párodhoz TÉNYLEGESEN VONZÓDSZ. Ha nem vonzódsz hozzá, lehet, hogy leszbikus vagy, de akkor meg teljesen értelmetlen, hogy a pároddal vagy kapcsolatban.

2022. jún. 11. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!