Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus/biszex lányok, nők!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszex lányok, nők! Veletek már volt olyan, hogy egy olyan lány vagy nő tetszett meg, aki párkapcsolatban volt egy fiúval/férfival? Vagy házas volt?

Figyelt kérdés

Mi lett a dologból? Lemondtatok róla és hagytátok, hogy boldog legyen a jelenlegi partnerével vagy megpróbáltatok küzdeni érte? Illetve azt éreztétek, hogy lenne esélyetek nála vagy teljesen hetero volt és úgy éreztétek egyáltalán nincs remény arra, hogy meghódítsátok?

Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben csak érdekelnének a tapasztalataitok ebben a témában. Kíváncsi vagyok hányan voltatok ilyen szituációban és mi lett belőle.

2021. dec. 5. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nálam kicsit más a helyzet mert értem küzdött úgymond a barátnőm... heteronak tartom magamat de voltak kalandjaim...hát a biszex barátnőm nagyon akart... megkaptt.. elerte a célját... hiaba volt pasim 😀
2021. dec. 5. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Köszi! Igen, elfelejtettem írni, hogy aki úgymond a másik oldalon volt tehát ő volt az, akire szemet vetettek az is nyugodtan írhat. :)
2021. dec. 5. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Aki teljesen hetero ott hiába küzdesz nem fog nyitni, max. az akiben "bujkál" egy kis biszex hajlam. Onnantól kezdve meg ad.1. neked is tetszened kellene a másiknak, ad.2. a másik félen múlik hogy kezeli a helyzetet, félrelép-e vagy sem. Az hogy ezért elhagyja a pasiját meg nem ettől függ. A biszex nők többsége heteroromantikus, kalandozik ugyan nőkkel is időnként, de ettől érzelmi kapcsolatban csak férfivel tudna lenni.
2021. dec. 5. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Nem hajtok olyanra, aki kapcsolatban van, pláne nem, ha hetero (ráadásul hetero kapcsolatban van…).

Viszont olyan volt már, hogy hetero nők tetszettek meg, sőt általában így van. :’) Semmit nem teszek, igyekszem leküzdeni magamban és elfogadni a helyzetet.

2021. dec. 6. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:
1-es válaszadó, te mennyi idősen keveredtél a barátnőddel ilyen helyzetbe?
2021. dec. 8. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Elhagyta a férjét értem.
2021. dec. 8. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
97%

Nos akkor arról az oldalról írnék akire szemet vetettek. Én biszex lány vagyok de van egy barátom már jóideje. Az elejétől fogva tudta a szexuális orientációm és azt mondta azt csinálok lányokkal amit akarok. Megismerkedtem egy lánnyal összebarátkoztunk és több is lett belőle, azóta lényegében szeretők vagyunk

L

2021. dec. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!