Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, nők! Veletek már volt olyan, hogy egy olyan lány vagy nő tetszett meg, aki párkapcsolatban volt egy fiúval/férfival? Vagy házas volt?
Mi lett a dologból? Lemondtatok róla és hagytátok, hogy boldog legyen a jelenlegi partnerével vagy megpróbáltatok küzdeni érte? Illetve azt éreztétek, hogy lenne esélyetek nála vagy teljesen hetero volt és úgy éreztétek egyáltalán nincs remény arra, hogy meghódítsátok?
Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben csak érdekelnének a tapasztalataitok ebben a témában. Kíváncsi vagyok hányan voltatok ilyen szituációban és mi lett belőle.
Nem hajtok olyanra, aki kapcsolatban van, pláne nem, ha hetero (ráadásul hetero kapcsolatban van…).
Viszont olyan volt már, hogy hetero nők tetszettek meg, sőt általában így van. :’) Semmit nem teszek, igyekszem leküzdeni magamban és elfogadni a helyzetet.
Nos akkor arról az oldalról írnék akire szemet vetettek. Én biszex lány vagyok de van egy barátom már jóideje. Az elejétől fogva tudta a szexuális orientációm és azt mondta azt csinálok lányokkal amit akarok. Megismerkedtem egy lánnyal összebarátkoztunk és több is lett belőle, azóta lényegében szeretők vagyunk
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!