Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba és holnap este szeretkeznék is vele életemben először, viszont attól félek hogy Istennek csalódást okoznék ezzel, mit tegyek? 22N
Szeretném azzal a fontos információval kezdeni, hogy nagyon szeretem a barátnőmet. Ő egy csodálatos nő, nagyon boldog vagyok vele. A barátnőm 24 éves, én pedig 22 éves vagyok. Életem első párkapcsolata a mostani, sosem volt még párkapcsolatom senkivel.
Már 6 hónapja vagyok párkapcsolatban vele. Nekem nagyon sok idő kellett a dolgokhoz, sajnos nehezen nyíltam meg. A barátnőm viszont rendkívüli mértékben türelmes, kedves, megértő volt velem mindig. Az is hatalmas boldogságot ad nekem, hogy az én és a barátnőm családja is megértő, nagyon toleránsak. Nem zavarja őket, hogy leszbikus kapcsolatban vagyok, amiért örök hálával tartozom nekik!
A barátnőmmel megbeszéltük, hogy ha esetleg úgy alakulnak a dolgok holnap este, akkor lehet, hogy szeretkezhetnénk. Én még sosem szeretkeztem senkivel, a barátnőm viszont korábbi párkapcsolataiban igen.
A helyzet viszont az, hogy én nagyon vallásos lány vagyok és attól félek, hogy Isten haragudni fog rám, ha szeretkezek a barátnőmmel. Ez bennem egy nagy félelem. Attól félek, hogy szomorú lenne ettől Isten. Tudja a barátnőm, hogy nekem mennyire fontos a vallásom és mindig nagyon megértő volt velem. Annyira figyelmes a barátnőm, hogy még közös imában is részt vett velem. (Igaz, mindössze annyit csinált a barátnőm ilyenkor, hogy ott volt mellettem végig. De már ez is nagyon sokat jelentett nekem.)
Minden este lefekvés előtt imádkozom és el se tudnám képzelni az elalvást enélkül. De ezt leszámítva, olyan vagyok mint bármely más átlagos lány. Csupán spirituálisabb vagyok az átlagnál.
Beszéltem a barátnőmmel is erről az aggodalmamról. Azt mondta, hogy ne aggódjak emiatt, mert szerinte Isten nem haragudna rám ezért. Éppen ellenkezőleg, azt mondta, szerinte Isten azt szeretné hogy boldog legyek és örül annak, hogy végre szerelmes vagyok valakibe, nyitott lettem és más szemszögből látom az életett.
Mit tegyek? Nagyon szeretem a barátnőm és ő egy csodálatos lány, de félek először szeretkezni vele holnap, mert aggódom, esetleg szomorú lenne ettől Isten. Mi lenne a helyes megoldás? Igaza van-e a barátnőmnek, aki azt mondta, hogy Isten megértené ezt és nem haragudna rám?
Kérdező!?🤗
Mi lett a vége? Megtörtént? Vagy meggondoltad magad?
19:42
Megtörtént a dolog! Szeretkeztünk a barátnőmmel és csodálatos volt! Minden a legnagyobb rendben ment! Nagyon boldog vagyok én és a barátnőm is. Csupán annyi kérésem volt a barátnőmtől, szeretkezés előtt és után hagy imádkozzak, amivel kapcsolatban azt mondta, teljesen rendben van, neki nincs ezzel problémája. Életem legjobb döntése volt szeretkeznem a barátnőmmel. Azt érzem, a szerelmünk a barátnőmmel erősebb mint valaha! És örökké hálás leszek neki, hogy ennyire megértő és kedves velem. Ez a jelenlegi életem legjobb időszaka.
Kedves 20:28
Nagyon izgultam a szeretkezés előtt. Amikor izgulok valamin vagy valamiért, akkor mindig Isten segítségét kérem. Segít abban hogy megkönnyebbűljek. A szeretkezés előtt azért imádkoztam, hogy megnyugtassam a lelkem és ne izguljak annyira. A szeretkezés után pedig azért, mert nagyon boldog voltam hogy sikerült a dolog és hálát adtam Istennek azért, hogy erőt adott nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!