Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítotok le valakit az utcán, ha szimpatikus?
Figyelt kérdés
Rajtam nem igazán látszik, hogy a lányokat szeretem, csak a többiek melegradarjában bízhatok. Volt már eset, hogy tudtam, hogy tudja valaki rólam, de egy mosolyon kívül nem jutottunk tovább a beszélgetésig vagy köszönésig és szeretném megtörni a jeget:D2023. ápr. 5. 18:53
1/8 anonim válasza:
Utcán, random embereket? Sehogy. Szerintem egyáltalán nem jó ismerkedős terep az utca. Eléggé azt sugallja, hogy te ebbe nem sok energiát akarsz tenni, ezért csak úgy leszólítasz embereket.
2/8 anonim válasza:
Reményteljesen utcán csak prostikat lehet leszolitani ha nincs valami különleges eset.
4/8 anonim válasza:
Ennyire kétségbeesett vagy?
Szerintem inkább járj el meleg helyekre (nem csak bulik vannak), és ott próbálkozz, ha személyesen szeretnél ismerkedni.
5/8 A kérdező kommentje:
Az adott személlyel sokszor futok össze, kb 2 naponta, városban, buszon, boltban, a legfurább helyeken:) csak van amikor neki van társasága, olyankor furcsa lenne odaköszönni, de mikor ő van egyedül akkor meg én vagyok a barátaimmal. Túl sok nyomozói képességem nincs, hogy kiderítsem ki lehet ő a semmiből
2023. ápr. 6. 09:57
6/8 anonim válasza:
Jaaa, hogy egy konkrét személyről van szó. Ha ilyen sűrűn összefutsz vele, a buszon vagy a boltban elejthetnél felé a szituációból adódó megjegyzést, pl. boltban ki lehet kérdezni a véleményét egy adott termékről. Vagy mondhatnád, hogy milyen sokszor összefuttok, micsoda véletlen! Vagy valami hasonló baromságot ejtenék el, amiből elindulhat beszélgetés. Ha szimpi vagy neki, el fog. :)
7/8 anonim válasza:
Menjetek már! Ezen az oldalon mindenkinek minden gáz, az aztán sokkal jobb, ha neten ír rá az emberekre vagy benyomul egy emberekkel teli helyre.. Szerintem ha legközelebb egyedül látod csak köszönj oda neki egy sziát és mosolyogj. A lányok sokszor nem olyan mogorvák, mint ahogyan hisszük, ennyi találkozás után meg biztosan ő is emlékszik rád. Nem kell túl agyalni, én aranyos gesztusnak tartanám, ha én lennék az adott személy
8/8 anonim válasza:
Írj egy kis cetlit, menj oda, nyomd a kezébe, aztán hátha lesz valami. Mert eddig kicsi az esélye, h vmelyikötök társaság nélkül lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!