Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csendes visszahúzódó lányként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes visszahúzódó lányként lehetetlen, hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretnék párt találni magamnak, de úgy tűnik az introveltáltabb lányokat kerüli a többi meleg lány. Egyik barátnőmmel is akárhányszor elmegyünk bulizni, ő felszabadultan tud táncolni a többi lánnyal, és mindig felcsíp egy csomó mindenkit.

Én nem vagyok nagyon táncolós típus de úgy vettem észre személyesen csak úgy lehet ismerkedni (legalábbis bulikon, más ismerkedős lehetőséget nem tudok). Sajna ha fel is kértek táncolni nagyon görcsös voltam, nem nagyon mertem rögtön csókolózni sem és egy idő után továbbáltak.

Én inkább a hosszú beszélgetések, és mélyebb ismerkedés híve vagyok mintsem a rögtön az akcióba lépésé, illetve a kalandoké.

Internetes társkeresőknek utánaolvasva, nem látok sok esélyt bennük sem.

Örök magányra vagyok ítélve?

Van valakinek hasonló tapasztalata?

27/l

2023. márc. 12. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy tök aranyos kérdés. 😊 Szerintem semmi okod aggodalomra, csak meg kell találnod a saját közeged. Ezek alapján nem biztos, hogy bulikon kellene próbálkoznod. A qLit-nek és a Labrisznak is szoktak lenni tök jó rendezvényei. Na meg most van a töri hónap, van egy csomó LMBTQ-s esemény, menj el párra. Ne a párkeresés legyen az elsődleges cél, ismerkedj meg emberekkel, aztán előbb-utóbb majd összejön valami. 😊
2023. márc. 13. 15:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ! :) Igyekszem megfogadni a jótanácsokat.
2023. márc. 13. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Addig igyál ami felszabadult leszel!

Tudom az ital nem segít hosszútávon,de neked a rövidtáv is megteszi egyelőre.

Aztán ott a barinőd,vele is táncolhatsz.

Meg valami idegen lánnyal 3as ban is rophatjátok...hátha bejöszneki,és ott barinőd biztonságnak.

2023. márc. 13. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Kedved Kérdező! Kösd fel a gatyát és kicsit lépj ki a komfort zonádból.
2023. márc. 13. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát én viszonylag nyitott leszek ha iszok és bulihelyen vagyunk.

Deee nem ismerkednék így. Max annak jó aki egy éjszakásat szeretne. De én ennek nem vagyok híve.

Alapból én is visszahúzodó vagyok. Voltak próbálkozások mikor lelkierőt vettem és én probáltam nyitni,de sajnos kudarcba fulladtak,szóval azóta nyitott vagyok,de nem kezdeményezek :D Próbálom elfogadni,hogy jó ez így majd jön valaki az életembe és kész.

Azért nem mondom ha jönne olyan nő akiért érdemes lenne probálkozni akkor biztos megtenném vhogy :D

Szerintem ne buliba próbálkozz :)

2023. márc. 17. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!