Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes visszahúzódó lányként lehetetlen, hogy barátnőm legyen?
Már nagyon szeretnék párt találni magamnak, de úgy tűnik az introveltáltabb lányokat kerüli a többi meleg lány. Egyik barátnőmmel is akárhányszor elmegyünk bulizni, ő felszabadultan tud táncolni a többi lánnyal, és mindig felcsíp egy csomó mindenkit.
Én nem vagyok nagyon táncolós típus de úgy vettem észre személyesen csak úgy lehet ismerkedni (legalábbis bulikon, más ismerkedős lehetőséget nem tudok). Sajna ha fel is kértek táncolni nagyon görcsös voltam, nem nagyon mertem rögtön csókolózni sem és egy idő után továbbáltak.
Én inkább a hosszú beszélgetések, és mélyebb ismerkedés híve vagyok mintsem a rögtön az akcióba lépésé, illetve a kalandoké.
Internetes társkeresőknek utánaolvasva, nem látok sok esélyt bennük sem.
Örök magányra vagyok ítélve?
Van valakinek hasonló tapasztalata?
27/l
Ugyan ez vagyok én is...:D
19/L
Hasonló vagyok én is. :(
Lehet nem buliban kellene próbálkoznod, ott elég oldottnak kell lenni és nem biztos, hogy a legjobb hely egy ismerkedésre, főleg, ha visszahúzódó vagy.
Szoktak lenni kocsmakvízek, kirándulások, esetleg társasjáték, ami nem annyira direkt terep, több idő van kibontakozni, ismerkedni. Úgy tudom kifejezetten leszbikusnak is szerveznek ilyeneket. Érdemes lehet ezekben gondolkodni szerintem.
Bocs, de 27 évesen nem vagy lány. Nő vagy. Amíg meg nem láttam a korod a poszt végén, az hittem egy 18 éves írását látom.
Amúgy igen, sajnos aki várja a sült galambot, sokszor hoppon marad. A boldogsághoz neked is tenni kell. Ha tényleg annyira magadnak való vagy, akkor ne bulikon próbálkozz. Ott nem érzed jól magad, ami látszik rajtad. Plusz olyanokat ismersz meg, akik bulizósak. A net nem tökéletes, ez tény, de inkább neked való. Lépj be csoportokba, próbáld ki a társkeresőt is. Veszteni valód nincs, max nem találsz senkit, de ha meg sem próbálod, akkor se.
Muszáj lesz kilépned kicsit a konfort zónádból.
Hát már Same Here is megerősítheti, hogy bizony az introvertáltaknak nehezebb sajnos.
Amúgy totál megértelek, én is ismerem Same Heret sajnos☹️
Meg tudlak érteni. Úgy tűnik, egy fokkal "rosszabb" vagyok, mint te, mert én bulizni sem jártam soha. Viszont amikor suliba jártam, nem jelentett gondot a csajozás. Utána már nehezebb volt, mert a netes felületek kerültek előtérbe, de ennek ellenére mindig van olyan nő, akivel lehetne valami, rajtam múlik, hogy nyitott vagyok-e egy kapcsolatra vagy sem. Ne keseredj el, munkahely, baráti társaság is hozhat még meglepetéseket, de akár még ez az oldal is. Ha valaki szimpatikus, kezdeményezz nyugodtan, csak ne akarj görcsösen valakit. Beszélgess és majd alakul, az a legjobb.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!