Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lady Szomjas szerintetek szeret dominálni?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy tapasztalatlanabb lánynak lenne nála esélye?2023. márc. 12. 06:38
1/10 anonim válasza:
Fingom nincs. De nyugodtan írj, mit veszíthetsz...
3/10 anonim válasza:
Szerintem csak simán egy öntelt p.csa, aki szereti mutogatni magát. De ízlések és pofonok. Nem hiszem, hogy domináns, csak szeret a figyelem középpontjába lenni.
4/10 anonim válasza:
Tudtommal kapcsolatban van.
Személyiségre annak tűnik. :)
5/10 anonim válasza:
Úgy látszik öreg vagyok...azt se tudtam ki az , de rákerestem...egyet biztos nagyon szeret: affektálni :):):) szép egyébként, nem hinném, hogy domináns típus.
6/10 anonim válasza:
A videóiból ítélve szerintem igen, ő hordja a nadrágot a barátnőjénél. Kedvelem, és szerintem k.jól táncol!🤤😍
8/10 anonim válasza:
Van párja, viszont szerintem szeret dominálni. Nekem szimpatikus, erős személyisége van, nem hiszem, hogy nem lennének benne dominánsabb vonások. Én hasonló vagyok mint ő, külsőre inkább, és én kifejezetten szeretek dominálni.
9/10 Válaszoknélkül válasza:
Eddig csak hallomásból ismertem, de most szerepelt a tv-ben, és egyetértek nyolcassal, számomra is dominánsnak tűnik.
10/10 anonim válasza:
Dominálni úgy tud ha a másik fél hagyja, ehet olysn partner kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!