Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mielőtt rájöttetek hogy a lányokat szeretitek, probáltátok férfival?
Nem, tiniként is tudtam hogy leszbikus vagyok.
De az exem évekkel miután szétmentünk, coming outolt mint transz masc, az számít? Tulajdonképp akkor voltam együtt pasival csak még egg stádiumban, leszbikusként.
Nincs olyan, hogy a szexualitására "rájön" az ember. Azt magától éreznie kell. Ha nem érzi akkor nincs. Ahogy a heteró pasik sem próbálgatják más pasikkal a szexet mielőtt "rájönnek" hogy heterók, illetve ha előtte voltak pasival akkor már nem heterók. Ugyanígy a leszbikusok sem "rájönnek", hanem már kamaszkorukban érzik, hogy a lányok tetszenek nekik, a fiúk meg nem. Ezen nincs mire "rájönni". Azok a nők akik hónapokig, évekig kúrogagnak pasikkal azok nem leszbikusok, soha nem voltak és soha nem lesznek azok. Az ilyen nőknek sok okuk lehet, hogy áttértek a nőkre, pl.csalódtak a pasikban, dac, divatmajmolás, feltűnési viszketegség, vagy a biszex barátnők bemesélték hogy milyen jó nővel, ők meg bevették, vagy mindig bunkó pasikat fogtak, akikkel nem volt jó a szex stb. Ezért áttértek a nőkre. De az ilyenek biszexuálisoknak hívjuk, nem leszbikusonak. Mellesleg sok biszex van aki pillantnyilag leszbikusnak hiszi magát, de ez nincs így. A legtöbb pasiról áttért nő később újra pasikkal jön össze.
És olyannal ne álltassátok magatok, hogy elnyomták magukban, meg társadalmi nyomás meg konzervatív család. Mindezek mellett is egy leszbikus tudja, érzi hogy leszbikus és pont. Ahogy mondjuk a bdsm-et is elítéli a társadalom, de aki vonzódik a bdsm-hez az tudja magáról. Egy leszbikus tudja magáról és sosem tudna pasival szexelni. Ha megtette onnantól kezdve nem leszbikus. És az ilyen divatleszbikusok itt nem véletlenül mind 10en - 20-onévesek itt. Mire 30 felett lesznek férjhez mennek.
16, Te vagy a " buta és szűklátókörű", amik amúgy a legelcsépeltebb jelzők a gyakorin, de mind1.
A butaságodat bizonyítja, hogy egy egy olyan "érvet" hoztál fel, aminek én már elébe mentem. A homofób családban is érzed, hogy leszbikus vagy és nem tudod elnyomni. Ha meg sikerült elnyomni és pasival kúrni, akkor nem is leszbikusságról volt szó. Ennyi.
Igen. Nem is tudom, hogy voltam képes megtenni...
Mindenki ezt csinálta, csapból is a pasizás volt (barátnők, tini magazinok), én is meg akartam felelni. Sose voltam az az árral szembe úszós típus. Környezetemben sem volt egyetlen lmbtq ember, vagy nagyon nem verték nagy dobra a dolgot. Ez még régen volt, nem volt ekkora elfogadottság (se...), mint manapság.
Hányinger kerülget, ha visszagondolok ezekre az alkalmakra, de nem bántam meg. Ez a folyamat része volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!