Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felcsatolhatos nalatok mennyire fer bele? Probaltatok mar?
Mármint fizikailag vagy átvitt értelemben mennyire fér bele?😂
Igen, van. A barátnőm élvezi, és én ezért szeretem neki csinálni.
Az a romantikus, amit azzá tesztek. Ezzel is lehet lassan, csókolódzva szeretkezni.
Puszta kézel is lehet vadul, keményen dugni.
Szerintem nagyom romantikus tud lenni misszionárius pózban,ha lassan,mély lökésekkel csinálod neki és közben öleled és csókolóztok.
Ha szenvedélyesebben akarod csinálni,akkor meg ugyanebben a pózban lefogod a két kezét a csuklójánál,teljesen az ágyhoz szögezed,aztán gyorsabban löksz,de ugyanúgy mélyeket,és közben csókolgatod a melleit és a nyakát.
Isteni mindkettő egy olyan nővel,akibe őrülten szerelmes vagy. (:
Ahh utolso.. :D
17-18as nagy lehet? Ti milyen meretut valasztottatok?
A csajtól függ mekkora lesz jó. A legtöbb leszbikus nő nem olyan tág, pláne kezdetben, szóval valami kisebb lehet hogy célravezetőbb.
Ha van otthon vibrátora, vagy dildója ami jó, vegyetek csak egy hámot vagy bugyit, és akkor lehet variálni.
Nekem bejön a felcsatolható de ha sima játékszerrel játszunk az is... Viszont van az a helyzet amikor egy gyengéd simogatás, kézzel kényeztetés a non plus ultra .
Azért volt olyan nagyon fiús lány partnerem is akivel egy felcsatolható fütyivel olyan vad szex volt ami überelt minden pasis szexet... egyszerre volt lány és fiú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!