Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
Van most párotok? Ő hogyan vélekedik erről?2023. febr. 26. 19:06
11/16 anonim válasza:
10, szerinted a melegek genetikusan szaporodnak? Az egyik nagy probléma meg trauma a legtöbb lmbtq ember életében pont a homofób szülei, akik heterók.
Ezekkel a sztorikkal tele a padlás. Van egy csomó utcára került meleg fiatal akit 16-17 évesen kirúgtak otthonról a csodás szülei.
Érdekes mód, olyan gyereket viszont baromi ritkán látni akit lmbtq emberek neveltek és ettől traumatizáltak. Pedig már több országban van melegházasság, felnőtt egy generáció.
Ez szerinted miért van?
12/16 anonim válasza:
#11 nem erről van szó!
A gyerekfóbiás hozzáállásról!
13/16 anonim válasza:
12# van ilyen, fogadd el. Senkit sem kötelező szeretni. Attól hogy gyerek, nem lesz több.
14/16 anonim válasza:
Én szeretnék majd, mindig is szerettem volna. Viszont nem szülnék. Tudom, ellentmondásos. De a páromra se kényszeríteném rá, nekem teljesen megfelel, ha örökbefogadunk. Számomra nem az a fontos, hogy az én DNS állományomat hordozza:)
15/16 anonim válasza:
#5 bocsi a késői válaszért. Igen, én hajlandó leszek szülni, mindenképp akarok gyereket, ez a párom előtt is így volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!