Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikusoknál is van hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikusoknál is van hogy pénzért kinyalnának egy másik nőt, mindegy hogy tetszik vagy nem külsőleg?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 19:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Pls kort is írjatok.
2023. febr. 26. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
2-es. Minden lehetöséged megvan rá. Mi tart vissza?
2023. febr. 26. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

2-es vagyok

Milyen lehetőségek... Nem vagyok topmodell alkat, önhibámon kívül az arcom is minduntalan bőrhibás, kozmetikus és bőrgyógyász is haszontalan. A lányok/nők meg inkább érzelmi alapon működnek, legalábbis a többség, és ezt teljesen megértem. Itt az oldalon is leginkább azt látom, hogy mindenki kapcsolatban. Azon kevesek meg igénylik a testi érintkezés viszonzását, akik alkalmit akarnának, és ezek sem pénzzel együtt. Olyan nincs, ami a kérdésben, hogy pénzért cserébe csak és kizárólag én ujjazok vagy nyalok.

2023. febr. 26. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
4-es. Minden lehetöség: Nézz körül a rosszlányokon. Nagyon sok lány vállal nöt. Biztosan találnál neked tetszöt akit kinyalhatsz, ujjazhatsz, vagy nyalathatod vele magad. De a kölcsönös is megy.
2023. febr. 26. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

2-4 szűz csírácska.

Nem, nem mindenki qrva, fogadd el.

2023. febr. 27. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Hacsak nem kapok dollármilliókat érte. Nagyon nem az én világom.
2023. febr. 27. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szexmunkások persze, vállalnak lányokat is.

Mondjuk szerintem akarás kérdése, a legtöbb nő ha lemegy egy buliba, vagy ha felmegy egy társkeresőre és azért talál alkalmit ha erre van igénye.

Nekem speciel nem, nekem a szex öröme nem csak a testi stimulációból, hanem a kettőnk közti összhangból is fakad. Ez meg inkább a spontaneitás, meg az kölcsönös érdeklődés, ami így nem nagyon lesz meg.

2023. márc. 3. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a kulso nem minden. Biztosan gyonyoru vagy!

24/N

2023. márc. 4. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

A kurválkodás nem szexualitás kérdése.

Persze egy bi vagy leszbi prosti nyilván csinál ilyet.

A hetero meg nem.

2023. márc. 8. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha egy zacskó gyémántot csörgetnének előttem 100 évnyi fizetésemmel megegyező értékben, nyilván bolond lennék elutasítani, de azért a pár tízezerért, amennyiért egy prosti dolgozik, biztosan nem mennék bele.
2023. márc. 10. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!