Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusoknál is van hogy pénzért kinyalnának egy másik nőt, mindegy hogy tetszik vagy nem külsőleg?
2-es vagyok
Milyen lehetőségek... Nem vagyok topmodell alkat, önhibámon kívül az arcom is minduntalan bőrhibás, kozmetikus és bőrgyógyász is haszontalan. A lányok/nők meg inkább érzelmi alapon működnek, legalábbis a többség, és ezt teljesen megértem. Itt az oldalon is leginkább azt látom, hogy mindenki kapcsolatban. Azon kevesek meg igénylik a testi érintkezés viszonzását, akik alkalmit akarnának, és ezek sem pénzzel együtt. Olyan nincs, ami a kérdésben, hogy pénzért cserébe csak és kizárólag én ujjazok vagy nyalok.
2-4 szűz csírácska.
Nem, nem mindenki qrva, fogadd el.
Szexmunkások persze, vállalnak lányokat is.
Mondjuk szerintem akarás kérdése, a legtöbb nő ha lemegy egy buliba, vagy ha felmegy egy társkeresőre és azért talál alkalmit ha erre van igénye.
Nekem speciel nem, nekem a szex öröme nem csak a testi stimulációból, hanem a kettőnk közti összhangból is fakad. Ez meg inkább a spontaneitás, meg az kölcsönös érdeklődés, ami így nem nagyon lesz meg.
Szerintem a kulso nem minden. Biztosan gyonyoru vagy!
24/N
A kurválkodás nem szexualitás kérdése.
Persze egy bi vagy leszbi prosti nyilván csinál ilyet.
A hetero meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!