Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért már valakit abúzus, erőszakosság vagy egyéb kellemetlen szitáció leszbikus kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 00:04
2/12 EgyCseppaTengerből válasza:
Igen, érzelmi bántalmazás, folyamatos önértékelés/önbizalom rombolás, egy nárcisztikus volt a párom. Örömmel és büszkeséggel mutatta ki az erejét olyan "játékkal", hogy például az ujjaim összeszorította. Csak az ő akarata érvényesülhetett, minden párkapcsolatában elnyomta a partnereit, így engem is erősen próbált megváltoztatni és alárendelt szerepbe kényszeríteni. A kompromisszum arról szólt, hogy (számomra) két rossz közül választhattam. Az ágyban meg elég sokszor volt kellemetlen szituáció az érzéketlensége miatt, de azt már nem részletezem, azt hiszem, elég belőle ennyi. :) Nem tudom, miért kérdezed, de ha bántalmazás miatt és valakivel szeretnéd megosztani, akkor nyugodtan keress meg.
3/12 anonim válasza:
Folyamatos érzelmi zsarolás. Az is éppen elég volt. Kihasználta,hogy én túlságosan szeretem,ő meg egy nárcisztikus senki volt,aki azt leste,éppen hol bánthat. Évekbe tellett,mire el tudtam tőle szabadulni.
4/12 anonim válasza:
Csepp! Engem az érdekelne, hogy valaki miért marad egy ilyen kapcsolatban?
5/12 anonim válasza:
Szintén érzelmi zsarolást tapasztaltam, elég stresszes időszak volt.
6/12 anonim válasza:
Nekem is volt egy olyan párkapcsolatom, ahol érzelmileg bántalmaztak. Ha te is hasonló helyzetben vagy, és megosztanád, írj rám.
8/12 Háttér Segítő válasza:
Kedves Kérdező és Válaszadók!
Ha LMBTQI+ párkapcsolatotokban gondokkal, bántalmazással küzdötök, akkor kérjetek segítséget a Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatától, mely e-mail-en, chat-en és telefonon is elérhető anonim módon.
További információkat és elérhetőségeket az alábbi oldalon találtok:
Forduljatok hozzánk bizalommal!
10/12 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, akinek az anyja párszor felhívott telefonon és számonkért, hogy mit akarok a lányától (19 éves). Először elég nagyokat néztem, de kb. 3. alkalommal már röhögtem rajta, erre válaszul elkezdett sértegetni, gyorsan kinyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!