Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ért már valakit abúzus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ért már valakit abúzus, erőszakosság vagy egyéb kellemetlen szitáció leszbikus kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 00:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Érzelmi bántalmazás.
2023. febr. 15. 00:32
 2/12 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
87%
Igen, érzelmi bántalmazás, folyamatos önértékelés/önbizalom rombolás, egy nárcisztikus volt a párom. Örömmel és büszkeséggel mutatta ki az erejét olyan "játékkal", hogy például az ujjaim összeszorította. Csak az ő akarata érvényesülhetett, minden párkapcsolatában elnyomta a partnereit, így engem is erősen próbált megváltoztatni és alárendelt szerepbe kényszeríteni. A kompromisszum arról szólt, hogy (számomra) két rossz közül választhattam. Az ágyban meg elég sokszor volt kellemetlen szituáció az érzéketlensége miatt, de azt már nem részletezem, azt hiszem, elég belőle ennyi. :) Nem tudom, miért kérdezed, de ha bántalmazás miatt és valakivel szeretnéd megosztani, akkor nyugodtan keress meg.
2023. febr. 15. 01:45
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Folyamatos érzelmi zsarolás. Az is éppen elég volt. Kihasználta,hogy én túlságosan szeretem,ő meg egy nárcisztikus senki volt,aki azt leste,éppen hol bánthat. Évekbe tellett,mire el tudtam tőle szabadulni.
2023. febr. 15. 04:46
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Csepp! Engem az érdekelne, hogy valaki miért marad egy ilyen kapcsolatban?
2023. febr. 15. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Szintén érzelmi zsarolást tapasztaltam, elég stresszes időszak volt.
2023. febr. 15. 09:35
 6/12 anonim válasza:
96%
Nekem is volt egy olyan párkapcsolatom, ahol érzelmileg bántalmaztak. Ha te is hasonló helyzetben vagy, és megosztanád, írj rám.
2023. febr. 15. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Erzelmi.
2023. febr. 15. 15:00
 8/12 Háttér Segítő ***** válasza:
78%

Kedves Kérdező és Válaszadók!

Ha LMBTQI+ párkapcsolatotokban gondokkal, bántalmazással küzdötök, akkor kérjetek segítséget a Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatától, mely e-mail-en, chat-en és telefonon is elérhető anonim módon.

További információkat és elérhetőségeket az alábbi oldalon találtok:

[link]

Forduljatok hozzánk bizalommal!

2023. febr. 15. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2023. febr. 15. 22:49
 10/12 anonim ***** válasza:
96%
Volt egy barátnőm, akinek az anyja párszor felhívott telefonon és számonkért, hogy mit akarok a lányától (19 éves). Először elég nagyokat néztem, de kb. 3. alkalommal már röhögtem rajta, erre válaszul elkezdett sértegetni, gyorsan kinyomtam.
2023. febr. 16. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!