Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha el tudok élvezni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha el tudok élvezni egy lánytól, akkor leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 22:50
1 2
 11/14 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
95%
Nem feltétlenül. Ismerek nőt, aki a pasija miatt belement hármasba, de ennyi, sem előtte, sem utána nem vágyott arra, hogy nővel legyen. Tudok olyat is, aki kipróbálta, mert kíváncsi volt, jó volt, de rájött, hogy nem tudna nővel élni, nőt szeretni és ő sem vágyik arra, hogy újra lefeküdhessen nőkkel. Ha te tudsz nőt szeretni, ha ábrándozol, ha felfigyelsz rájuk, mert tetszenek, ha nem csak kíváncsiság/fiatalság hajtott, hanem újra és újra akarod, akkor minimum biszex vagy. De önmagában az, hogy elmentél a nyelve játékától, még nem jelent semmit.
2023. febr. 15. 01:57
 12/14 anonim ***** válasza:
97%
Attól leszel leszbikus, hogy kizárolag, csak a nők hatnak rád érzelmileg, és szexuálisan. Férfiak full semlegesek. Biszexuális meg akkor vagy, ha a férfiak felé is megvan ugyanez. Tehát azok sem semlegesek. N
2023. febr. 15. 07:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Gondolom ha nem kívántam volna nem is tudtam volna elmenni
2023. febr. 15. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem biztos, fizikai ingertől is el lehet menni.

A kérdés amit fel kell magadban tenned: én viszonoznám? felfalnám az ajkait, melleit, fenekét, punciját, úgy ahogy ő tette?

Ha ezekre igen a válasz akkor vonzódsz a lányokhoz is

2023. febr. 22. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!