Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, nők, előford...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, nők, előfordulhatna, hogy egy pasi személyisége nagyon vonzana, akár még testiséget is el tudnátok képzelni, csak amiatt nem menne, mert pénisze van?

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 08:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
38%
#20: Rosszul fogalmaztam, belegondolásnál többről volt szó. Elképzeltem, hogy milyen lehet és érdekes volt. Nem egy-két percig, hanem hosszabban. De ettől még a valóságban nem tudnám megtenni, mert nem vonz a férfi test.
2023. jan. 25. 14:42
 22/26 anonim ***** válasza:
16%

14, tessek a 19 is leírja hogy fantáziált már arról hogy milyen lehet férfivel és állítása szerint leszbikus.

Szerintem van az a szintű gyönyörű, már isten kinézetű és kisugárzásu férfi aki azért egy leszbikus fantáziáját is megmozgatja.

És én attól meg hogy fantazialok férfival való szexről és szeretem nézegetni őket, szeretem az érintésuket, attól még lefeküdni egyszer sem sikerült eggyel sem es nem is fog soha.

2023. jan. 25. 16:35
 23/26 anonim ***** válasza:
85%
#22: Bocsi, félreértés történt, nem fogalmaztam elég világosan. Én nem tudom elképzelni, egy férfihez vonzódni tudjak, legyen akármilyen helyes, sármos vagy jóképű. Egyszerűen nem találom vonzónak a férfiakat. Én arról fantáziáltam, hogy milyen lehet egy férfivel együtt lenni, de nem képzeltem hozzá sem létező, sem kitalált személyt. (#19 ill. #21 vagyok)
2023. jan. 25. 16:50
 24/26 anonim ***** válasza:

nem, mert ugyan van genitális preferenciám, mivel számomra egy transz nő is nő, ha nem is volt bottom surgeryje én őt vonzónak tarthatom, és akár lenne is vele kapcsolatom, valahogy megoldanánk mindent :D :D éppen ezért, ha egy transz fiúnak női nemi szervei vannak attól még ő egy fiú, szal köszi nem.

tehát bármilyen pasit én csak elutasítanék, mert nem tartom a férfiasságot, a férfiak megjelenését, viselkedését, szagát, stb. vonzónak, attól függetlenül, hogy milyen testrészeik vannak :D

2023. febr. 13. 23:24
 25/26 anonim ***** válasza:
A 22 leírt egy illreális hülyeséget a 19 es válaszában, aztán példaként hozta fel a saját kitalált hülyeségét. Ilyenek a pasik.
2023. márc. 10. 14:52
 26/26 anonim ***** válasza:

25, szivem én no vagyon és a 19es válasz nem az enyém

Bár olyan hülyén fogalmaztal hogy nem is értem

2023. márc. 10. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!