Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők, előfordulhatna, hogy egy pasi személyisége nagyon vonzana, akár még testiséget is el tudnátok képzelni, csak amiatt nem menne, mert pénisze van?
14, tessek a 19 is leírja hogy fantáziált már arról hogy milyen lehet férfivel és állítása szerint leszbikus.
Szerintem van az a szintű gyönyörű, már isten kinézetű és kisugárzásu férfi aki azért egy leszbikus fantáziáját is megmozgatja.
És én attól meg hogy fantazialok férfival való szexről és szeretem nézegetni őket, szeretem az érintésuket, attól még lefeküdni egyszer sem sikerült eggyel sem es nem is fog soha.
nem, mert ugyan van genitális preferenciám, mivel számomra egy transz nő is nő, ha nem is volt bottom surgeryje én őt vonzónak tarthatom, és akár lenne is vele kapcsolatom, valahogy megoldanánk mindent :D :D éppen ezért, ha egy transz fiúnak női nemi szervei vannak attól még ő egy fiú, szal köszi nem.
tehát bármilyen pasit én csak elutasítanék, mert nem tartom a férfiasságot, a férfiak megjelenését, viselkedését, szagát, stb. vonzónak, attól függetlenül, hogy milyen testrészeik vannak :D
25, szivem én no vagyon és a 19es válasz nem az enyém
Bár olyan hülyén fogalmaztal hogy nem is értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!