Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, nők, előford...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, nők, előfordulhatna, hogy egy pasi személyisége nagyon vonzana, akár még testiséget is el tudnátok képzelni, csak amiatt nem menne, mert pénisze van?

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 08:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem annyi lehetséges még leszbikusok esetén is hogy mondjuk egy nagyon tökéletes elérhetetlen férfi azért beindítja a fantáziájukat és gondolnak rá, de mondjuk élőben már nem csinálnának vele semmit.

Bár lehet ha egy nagyon tökéletes férfi lenne előttük, akkor már érintésbe is belemennének.

Én csak magamból indulok ki, mert fantazialni szoktam férfiakról, de élőben már félnék csinálni velük bármit, meg a nemi szervtől undorodom, sosem érnék hozzá. csak párszor volt valamennyi erintes, mikor végre találtam olyat aki tetszik

De sokszor megkérdezem magamtól hogy leszbikus vagyok e mert nőktől sokkal kevésbé félek.

2023. jan. 25. 13:05
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

Ha férfiakról is fantáziálsz akkor nem vagy leszbi. Biszexek fantáziálnak mindkét nemről.

Egy leszbikust semmilyen módon nem indítanak be a férfiak, nem vágynak az érintésükre, nem képzelegnek róluk.

2023. jan. 25. 13:17
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
"Szerintem annyi lehetséges még leszbikusok esetén is hogy mondjuk egy nagyon tökéletes elérhetetlen férfi azért beindítja a fantáziájukat és gondolnak rá" Nem lehetséges. Akármi is legyen "szerinted"
2023. jan. 25. 13:20
 14/26 anonim ***** válasza:
60%
11-es, pont annyira vagy leszbikus, mint azok a férfiak heterók, akik fantázálnak pasikról, csak nem mernek lépni.
2023. jan. 25. 13:25
 15/26 anonim ***** válasza:
17%

Én nem leszbikus térítő akarok lenni, csak hangosan gondolkodom.

Magamból indulok ki.

A fantázia meg a valóság két külön dolog.

Ha fantazialni szeretsz férfiakról de élőben már zavarban lennel csinálni velük bármit, nőkkel meg nem lennel zavarban, akkor sztem meg lehetsz leszbikus.

Valami oka csak van hogy nőkkel nem vagy zavarban, férfiakkal meg igen.

2023. jan. 25. 13:26
 16/26 anonim ***** válasza:
34%

Plusz én hetero férfitől is hallottam már hogy ki akarta próbálni pasival hogy megy e, de nem mert.

Akkor egy leszbikusnak is lehetnek olyan kilengései hogy fantáziál férfiakról

2023. jan. 25. 13:27
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
"Plusz én hetero férfitől is hallottam már hogy ki akarta próbálni pasival" Azt biszexnek hívják, vagy gyáva melegnek, de nem heterónak.
2023. jan. 25. 13:29
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek miért ábrándoztok leszbikus nőkről, akik nyilvánvalóan nem rátok vágynak??? Ott egy rakás hetero nő, aki meg pasira (pardon Férfire) vágyik, avagy velük már annyira jól megy? (bocs, de a kérdésből ítélve nem, mert akkor nem kérdeznél hülyeséget)
2023. jan. 25. 13:33
 19/26 anonim ***** válasza:
66%
A fantázia az fantázia, a valóság meg valóság. Én is fantáziáltam már arról, hogy milyen lehet lefeküdni egy férfivel. Nem izgatott fel a gondolat, csupán érdekes volt belegondolni és a valóságban 100%, hogy nem tudnám megtenni. Nem értem, hogy miért lennék biszex csupán attól, mert párszor belegondoltam abba, hogy milyen lehet a szex egy férfivel. Azok, akik itt annyira harcosan állítják, hogy én és a hozzám hasonló nők biszexek, elmagyarázhatnák, hogy miért gondolják ezt.
2023. jan. 25. 14:29
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A belegondolás, és a szexuális fantáziálás 2 külön fogalom. Ezért.
2023. jan. 25. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!