Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők, előfordulhatna, hogy egy pasi személyisége nagyon vonzana, akár még testiséget is el tudnátok képzelni, csak amiatt nem menne, mert pénisze van?
Szerintem annyi lehetséges még leszbikusok esetén is hogy mondjuk egy nagyon tökéletes elérhetetlen férfi azért beindítja a fantáziájukat és gondolnak rá, de mondjuk élőben már nem csinálnának vele semmit.
Bár lehet ha egy nagyon tökéletes férfi lenne előttük, akkor már érintésbe is belemennének.
Én csak magamból indulok ki, mert fantazialni szoktam férfiakról, de élőben már félnék csinálni velük bármit, meg a nemi szervtől undorodom, sosem érnék hozzá. csak párszor volt valamennyi erintes, mikor végre találtam olyat aki tetszik
De sokszor megkérdezem magamtól hogy leszbikus vagyok e mert nőktől sokkal kevésbé félek.
Ha férfiakról is fantáziálsz akkor nem vagy leszbi. Biszexek fantáziálnak mindkét nemről.
Egy leszbikust semmilyen módon nem indítanak be a férfiak, nem vágynak az érintésükre, nem képzelegnek róluk.
Én nem leszbikus térítő akarok lenni, csak hangosan gondolkodom.
Magamból indulok ki.
A fantázia meg a valóság két külön dolog.
Ha fantazialni szeretsz férfiakról de élőben már zavarban lennel csinálni velük bármit, nőkkel meg nem lennel zavarban, akkor sztem meg lehetsz leszbikus.
Valami oka csak van hogy nőkkel nem vagy zavarban, férfiakkal meg igen.
Plusz én hetero férfitől is hallottam már hogy ki akarta próbálni pasival hogy megy e, de nem mert.
Akkor egy leszbikusnak is lehetnek olyan kilengései hogy fantáziál férfiakról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!