Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
<<leszbikus kérdés>> Ünneplitek a Valentin-napot? Mit vesztek vagy terveztek pártoknak?
Igen, valami lesz.
Virágot tuti kap, bár ez inkább a közös lakás szépítése végett lesz. Valószínüeg rózsa, mert az meg is szárad, lehet piros, de lehet valami extrább, láttam olyat ami szivárványosra volt festve, vagy esetleg a naplementés pride zászló színeiben egy csokor?
Emellé főzünk valami extrábbat, még nem tudom mit pl valami extrább tészta ételt (hacsak ő nem tervez meglepetés kajálást valahol).
Sajnos nem, nincs párom :')
Viszont ha lenne, nagy hacacárét nem rendeznék, de valami aprósággal meglepném, a kedvenc csokijával ha van neki vagy ilyesmi. Estére egy összebújós filmezést tudnék elképzelni. :)
Van, hogy elmegyünk a kedvenc èttermünkbe vacsizni, esetleg, ha nincs olyan hideg, sètálunk egyet utána.
De olyan is van, hogy itthon kinyitunk egy üveg bort, iszogatunk, beszèlgetünk.
Mondjuk mindkèt eset az èv többi napján is előfordul, nem kell ahhoz Valentin legyen :)
Engem amúgy bármilyen csokival le lehet venni a lábamról.
Őt meg had ne fejtsem ki mivel... :P
Én nem ünnepeltem,áll-ünnep csak lehúzás.
De a barátnőmet nagyon "megvették" vele. Titkolja, de lesz minden kutyafüle: vacsi,film,stb.
Úgyhogy én is kitalálok valami kedvességet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!