Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem kommersz Valentin napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kommersz Valentin napi ötletek csajok? (leszbikus kategória)

Figyelt kérdés

Régebb óta vagyunk együtt, és minden évben ünnepeljük, valami kicsiséggel.

Plüssöket és a virágokat nem szereti, és annyira nem is édesszájú.

Gondoltam pl csokiba mártott eperre, vagy ilyen sajtos-húsos-kekszes tálat készítenék valami jó borral?

Esetleg egy pici ékszer, pl medál? Vagy fürdőbomba, esetleg egy masszázs olaj, valami selfcare cucc?

Vagy esetleg fehérmeműt vegyek? És ha igen, akkor kire? Ismerem az ízlését, de akkor is ott a rizikó, hogy nem lesz rá jó?

Vagy vegyek valami kacérat amit leszedhet rólam?

Ti minek örülnétek?

2022. febr. 4. 12:25
A kérdező szavazást indított:
Csokiba mártott eper
Sajtos-boros szedd magad vacsora
Fehérmemű ajándékba
Fehérnemű a másikon, valami csábító
Valami kis ékszer
Fürdő szett és/vagy masszázs olaj
Egyéb (írd le)
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Én egy fehérneműnek mindig örülök :)
2022. febr. 4. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy pici ékszer, pl medál? Vagy fürdőbomba, esetleg egy masszázs olaj, valami selfcare cucc
2022. febr. 4. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

#2 😂

Szerintem felesleges volt ki is írni a kérdést. Én ezek közül kösz, de egyiket sem kérem. Tipikus filmes húzások, uncsik.

De lehet ebből a sokból mind tetszene a párodnak. 🤷🏻‍♀️ Érted, a nevét sem tudjuk, nemhogy az ízlését.

Régebb óta együtt, minden évben... Hát ennyi idő alatt nem sikerült megismerni? Nem beszélgettek a vágyaitokról?

2022. febr. 4. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legjobb ajándék, ami spontán és szeretetből jön.

Szerinted ő minek örülne?

2022. febr. 4. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nő a párom és alapvetően nem ünnepeljük a Valentin napot, de én örülnék egy, a hétköznapoktól eltérő, otthoni esti programnak. Mondjuk valami különlegesebb vacsora (akár étterem), egy drágább sör/bor vagy ízlés szerint ital, közös zuhany, filmezés és/vagy társasjáték, szex. Lehet, hogy "kommersz" és nem elég különleges, de nekünk ritkán jut időnk ilyesmire, de jól esne néha.
2022. febr. 4. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Építsetek bunkit, mint gyerekként. Bele valami kis égősor, pléd, párnák és lehet egyet szeretkezni.
2022. febr. 4. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
írj neki egy verset szerintem, az mindig jó ajándék, és hidd el, nem olyan nehéz mint amennyire elsőre látszik
2022. febr. 5. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem vegyél magadnak egy fehérneműt (+ esetleg ruhát),ami az esete,de a fürdőbomba,olaj is nagyon jó ötlet,én azt is beszerezném.
2022. febr. 5. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Fehérnemű, imádom őket (szexi darabokra gondolok főleg), de ez csak az én szubjektív véleményem.
2022. febr. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!