Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus fiatal lányok! Akiknek van alibi kapcsolatuk fiúval. Hogy bírjátok elviselni, amikor rátok mászik az ember? 20/l
Miért engeded?
Egyébként erre egy meleg srác a legjobb. Család előtt max egy egy szájra puszi amit be kell vállalni,megölés.
Ennyi ami előttük látszik.ettol több nem.
Hetero pasival ez kivitelezhetetlen,mert nyilván rád fog mászni mivel a látszat kapcsolat miatt O bizony érezni fog vmit irántad.
Inkább egy meleg srácot válassz aki nem fog érzelmileg kötődni hozzád. Így probléma megoldva.
én nagyon szégyellem, de nekem kettő is volt, és a csillagokat lehazudtam az égről mind a két srácnak.
az egyik, ő vele 8 hónapig éltem távkapcsolatban, de teher volt számomra minden találkozás.
a másikkal 3 hónapig jártam, tovább egész egyszerűen nem bírtam megjátszani magam, borzasztóan egészségtelen volt az egész.
a legnagyobb rossz tettem talán ez utóbbi srác kihasználása volt önző célokra, mivel ő egy udvarias, kedves, aranyos fiú volt, kitalálni se lehetett volna nála jobbat.
következmény: ne legyen alibi kapcsolatod.
(ha mégis, tudatosítsd a partnerrel, vagy meleg barátot válassz, ahogy azt már előttem írták)
Ha lenne csak meleg fiúval lenne, így tárgytalan lenne a "rámászás".
Ha pedig bárki, mindegy hogy alibi kapcsolat vagy bármi egyéb szituációban- akaratom ellenére rám mászna feljelenteném. Neked is ezt javaslom, bár a bántalmazott nőknek hiába beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!