Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket zavar ha egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha egy lánynak lóg a melle?

Figyelt kérdés
Zavarna de nem szólnál vagy abszolút nem ügy

2023. jan. 4. 00:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom ,hogy ez befolyásolná azt, amit érzek a lány iránt. Bár ha egy semleges csajról van szó, és nem a barátnőmről, akkor sem zavar.
2023. jan. 4. 00:38
 2/18 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Sosem érdekeltek ilyen dolgok. Ha szeretek egy nőt, úgy szeretem és kívánom, ahogy van. :)
2023. jan. 4. 00:41
 3/18 anonim ***** válasza:
11%
Nem,ha szép nagy.f
2023. jan. 4. 00:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél még kifejezetten tetszett is.
2023. jan. 4. 01:45
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
Egyáltalán nem. Szexi! (Csak ne legyen nagy.)
2023. jan. 4. 01:48
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Engem zavart egészen addig, amíg nem lett egy olyan párom, akinek meg voltak esreszkedve. Eleinte fura volt, aztán nem érdekeket. Ma meg nagyon tetszenek.
2023. jan. 4. 05:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, ha szeretem akkor úgy szeretem illetve elfogadom, ahogy van. Még úgy is, hogy én inkább cicis vagyok, mint popsis.
2023. jan. 4. 06:47
 8/18 anonim ***** válasza:
15%
Attól függ mit értünk zavar alatt. Esztétikailag nyilván jobban bejön egy feszes, formás mell. Viszont attól még hogy valakinek lóg, az semmit sem változtat a róla alkotott képről, és szexuálisan sem lesz tőle kevésbé vonzó számomra. Ha pedig ő is úgy gondolja, hogy nem tetszik neki a lógás, akkor idővel azt fel lehet varratni, vagy implantot rakatni, amit két normálisan kereső ember meg tud finanszírozni. 32/F
2023. jan. 4. 07:28
 9/18 Krskrskrs ***** válasza:
100%
Nem zavarna, a fo hogy jol erezze magat testeben es ez nem egy vilag megmento tenyezo, ha szeretem igazan ugy is kivanom ennyi=))
2023. jan. 4. 07:56
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, hogy mennyire. Van az a szint, ami már tényleg nem szép. De hát én sem vagyok tökéletes, nem várom el a páromtól sem. Van 1000 más, ennél sokkal fontosabb dolog, ami, ha passzol, ez már igazán nem fog érdekelni.
2023. jan. 4. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!