Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azok a lányok akik még huszoné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik még huszonévesen sem nyitnak a srácok felé még kalandból sem, lehet hogy leszbikusok?

Figyelt kérdés
Aki 22-23 évesen még nem volt sráccal de nem is szeretne még ismerkedni sem. Lehet hogy a saját neméhez vonzódik?

2023. jan. 3. 10:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kívánja a testi kapcsolatot. Nem találta meg a megfelelő embert. Lehet leszbikus..ezt az illetékes személy tudja és dolga.
2023. jan. 3. 15:22
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Kedves válaszadók! Én véleményem szerint rosszul közelítettétek meg a dolgokat. Ha egy nő nem nyit a srác felé az nem szexualitás kérdése elsősorban hanem a magas elvárásaik kérdése inkább. Tudom most le leszek pontozva de ez ezzel jár ha egy férfi le meri azt írni hogy a nők mennyire válogatósak. Én nekem férfi létemre nem azért nem volt még nőm próbálkozásaim ellenére sem mert meleg lennék vagy asszexuális hanem azért mert a nők 90%-nak az igényeinek nem felelek meg. Ugye milyen pasikat látnak a nők interneten és a TV-ben, minél szebb helyesebb, legfehérebb fogazatú, 180 cm feletti öltönyben és nyakkendőben színészkedőt tökéletes mosollyal (TV). Milyet lát még pl interneten (influenver, celeb és modell) pasikat szintén tökéletes külsővel. Ha viszont kimegy az offline világban akkor szembesül a valósággal hogy úristen hogyan néznek ki ezek a pasik, kicsit sem úgy mint a TV-ben vagy az interneten. Én erre annyit tudok írni hogy persze hogy nem mert élőben mindenki önmagát adja nem úgy mint a médiában meg ugye a való életben a legtöbb ember nem színész, celeb meg modell hanem gyári, konyhai és építőipari melós. Ők nem keresnek olyan jól hogy megfelelően tudjanak magukra költeni a szépségápolásuk érdekében hanem ők minimálbért vagy annál kicsit többet amiből a számlákat ki kell fizetni és enni, innivalóra kell költeni, ők nem mindenesetben vékonyak hanem van pocakjuk is, persze ez természetes mert nem mindegyik tud konditerembe járni a minimálbéres fizetésből hogy jól nézzen ki, személyi edzője sem lehet mindegyiknek stb. Ugye most már érted te is kérdező a valódi problémát amiről ugye senki nem beszél vagy csak nagyon burkoltan. Most jönni fognak a nők is hogy mi pasik sem vagyunk különbbek, természetesen mi is válogatunk mert minden embernek van egy értékrendje ami alá nem szívesen megy de az a nem mindegy hogy kik mennek a legtöbbet felé ami azt jelenti hogy a legtöbb ember úgy van vele hogy mindenki jobbat érdemel saját magánál ami nem szép dolog. Mindenki a saját szintjén keresgéljen és akkor nem lennének ismerkedési és társkeresési problémák. Az meg a másik hogy szint alá sem jó menni mert én is 73 kg-osan nem egy 90-100 kg-os nővel akarok lenni. Kicsit hosszúra sikeredett de ez a lényeg.
2023. jan. 6. 05:35
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
Az még kimaradt de az is fontos hogy ha ismerkedésről van szó akkor mindig a srácnak kell nyitni a nők felé.
2023. jan. 6. 05:39
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam én hogy 0% on leszek! Érdekes akik röviden a faszsagaikat írták le 80-100% között mozognak, rosszabb esetben 70%
2023. jan. 7. 15:46
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
7-es válaszadó válasza nem tudom mivel építőjellegűebb az én 12-13 as válaszomnál. Nem szeretitek az igazságot látom...
2023. jan. 7. 15:47
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
Annyiban jobb az övé, hogy van valóság alapja. Míg a te elméleted, hogy egy nő annyira válogatós, hogy 23 éves koráig egy pasival sem állt még szóba, enyhén szólva is nevetséges. Főleg, hogy kijelentette, hogy nem is tervezi, hogy ismerkedik. Így tehát nem is válogat. Érted?
2023. jan. 7. 16:08
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
:O :D
2023. jan. 7. 16:33
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes! Mégis a legtöbb nőt olyan manussal látom akikről visít az a tény hogy jól élnek, még ha nekik sok pénzük nincsen de a szülőknek annál több. Én nettó 210 000 Ft ért melózok így nem csoda hogy a legtöbb nő számára nem vagyok vonzó, konditeremre nincs pénzem és személyi edzőre sem hogy jól nézzek ki és mivel konyhán melózok így ott van ennivaló és egy pici pocak is. Mielőtt írnátok hogy a stílusom és a személyiségem a visszataszító szólok hogy előbb mindenki a külsőt látja meg a másikban a belső meg csak 1-2 alkalom után derül ki hogy kinek milyen. Érdekes én a legtöbb nőnek nem kellek mert átlagos melós ember vagyok aki nagyon a divatot sem követi és nem rak fel magáról napi 5 photoshoppolt képet. Jó 0%-ra pontozást. Amúgy ez csak az én véleményem hogy valaki minél hosszabban kifejti a gondolatmenetét annál hasznosabb a vélemény. Mai világban ha röviden írod le a f.szságot hogy ne kelljen sokat olvasni akkor az a hasznos vélemény, ami nagyon hosszú az meg ugye haszontalan mert sokan végig sem olvassák mert jaj de hosszú!
2023. jan. 7. 16:39
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
"hogy egy nő annyira válogatós, hogy 23 éves koráig egy pasival sem állt még szóba," Átnéztem a hosszú irományomat és ilyet leírva nem láttam, sőt a 23-as számot sem. Hazugokat sem pontozzák már le csak az őszinte embereket!
2023. jan. 7. 16:45
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Ez a kérdésben volt, amire te válaszoltált. Vagy azt nem olvastad? Pedig még rövid is.
2023. jan. 7. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!