Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azok a lányok akik még huszoné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik még huszonévesen sem nyitnak a srácok felé még kalandból sem, lehet hogy leszbikusok?

Figyelt kérdés
Aki 22-23 évesen még nem volt sráccal de nem is szeretne még ismerkedni sem. Lehet hogy a saját neméhez vonzódik?

2023. jan. 3. 10:53
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
32%

Logikátlan kérdés.

25 éves férfi vagyok, sose voltam nővel. Ettől meleg lennék? Soha. Utálom a melegeket. Szóba se állok velük.

Ennyire egyszerű.

2023. jan. 3. 11:00
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Minden lehet, de nagy valószínűséggel inkább annyira alacsony a szexuális igényszintjük, hogy akár aszexuálisnak is tekinthetők.
2023. jan. 3. 11:03
 3/22 anonim válasza:
87%
Több oka lehet annak, ha valaki utálja a szexet, pl: ha úgy érzi, nem tud túlteljesíteni a másikkal szemben. És ezáltal nem érez benne hatalmat a férfi, vagy a nő. Akinek önértékelési zavara van, simán lehet, hogy kerüli.
2023. jan. 3. 11:06
 4/22 anonim ***** válasza:
73%

Azokat utálom, akik valakiket alapból utálnak.

Én sem voltam még sráccal, valahogy nem érdekelnek. Nem, nem vagyok leszbikus!

Privátot sem kérek!

27l

2023. jan. 3. 11:07
 5/22 anonim válasza:
49%

Én meg megfelelési kényszer miatt nem leszek hajlandó soha nővel lenni.

Mert attól tartanék, hogy kevés lennék.

Így meg elkerülhetem az idegességet, ha inkább agresszorként érvényesülök. Én csak szadista módon elégíteném ki a nőket.

2023. jan. 3. 11:15
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Vagy volt már, csak nem köti az orrodra. Aki leszbikus, az ha titkolni akarja, nem fogja hirdetni, hogy sosem volt még férfivel, és nem is akar. Aki nem titkolja, az meg megmondja, hogy nocs, de nem érdekelnek a férfiak. Én ezért arra tippelnék, hogy aszex, trauma van a háttérben, vagy csak nem őszinte veled.
2023. jan. 3. 11:18
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Lehetséges az is, igen.

De lehet, hogy ennyire alacsony a libidója vagy esetleg asszexuális.

2023. jan. 3. 11:27
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább aszexuálisra tippelnék.
2023. jan. 3. 12:13
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok se aszexuális, se leszbikus. A libidóm helyett inkább a szociális igényem alacsony, és válogatós vagyok.
2023. jan. 3. 13:00
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem hinném, hogy arról van szó, hogy bi-k lennének, csak azért mert nem nyitnak mindenki felé.

Ahogy írták, lehet szó aszexualitásról is, de lehet arról is szó szimplán, hogy várnak a megfelelőre. Nem mindenki tud kalandból, kémia nélkül lefeküdni mással.

2023. jan. 3. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!