Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire könnyű egy lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire könnyű egy lányt felszedni ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Egyénfüggő! Ha vannak jelek (például: szemezés, pirulás, zavarba jövés stb.) akkor lehet rá esély, hogy akar valamit, de ezek sem 100% biztos jelek! Ezért érdemes mindig baráti szándékkal közeledni.

Attól is függ, hogy milyen kapcsolatra akarod "felszedni". Én egy szórakozóhelyen szedtem fel a jelenlegi párom. Két hónap után jutottunk el az első aktusig (többek között miattam tartot ilyen sokáig).

Egyéjszakásról nem tudok nyilatkozni tapasztalat hiányában.

2023. jan. 1. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Szórakozóhelyeken, koncerteken nagyon könnyű ha veszed a jeleket.
2023. jan. 1. 23:30
 3/14 A kérdező kommentje:

milyen jeleket?

Oda amúgy nem leszbik mennek!

Én leszbi vagyok

2023. jan. 1. 23:34
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Mi, leszbik nem mennek bulizni, és nem szeretik a zenét sem, csak és kizárólag más leszbikusokkal együtt szórakoznak? :DD nem tudtam róla
2023. jan. 1. 23:39
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem fog leszólitani mindenkit, hogy melyikőjük leszbi!
2023. jan. 1. 23:59
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Ezért kell venni a jeleket... :D furcsa mód én lányként elég könnyen csajozok bárhol kb, és nem, nem szoktam leszólítani mindenkit 😂😂
2023. jan. 2. 00:01
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

6

De azt nem tudod megmondani, hogy milyen jeleket!

2023. jan. 2. 00:17
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
7-es: Persze, hogy nem tudja megmondani. Nincsenek könyvben rögzitett, elöirásos, egységes jelek. Egy mosoly, egy szemvillanás, egy nevetés, stb. az árulkodo jel. Csak ki kell érezni belöle a kacérkodást.
2023. jan. 2. 00:43
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

#7 Pont úgy van, ahogy #8 mondja.

Ha ez ilyen egyszerű lenne, csak az lenne szingli aki az is akar lenni. És nem én lennék az elsők aki leírja a receptet. Amit meg van értelme leírni, azt már leírták ezer meg egy helyen.

De akármilyen furcsa, én sem őrzöm a bölcsek kövét, csak kimegyek a lakásból és élek, tapasztalatot gyűjtök. Neked is ezt kéne tenned, ha el akarsz érni valamit. /#6

2023. jan. 2. 01:19
 10/14 Válaszoknélkül ***** válasza:
94%
Nekem nehéz. Egyesek meg mintha erre születtek volna.🤷🏻‍♀️
2023. jan. 2. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!