Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vidéken hogyan, miként van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéken hogyan, miként van lehetőség leszbikusként ismerkedni párkapcsolat szerzés céljából?

Figyelt kérdés
Szeretnék párt találni, de nem tudom vidéken merrefelé érdemes próbálkozni az ismerkedéssel (vidék alatt Nyugat-Dunántúlt értem). A társkereső appokat és oldalakat inkább mellőzném.

2022. dec. 29. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Max. megyeszékhelyeken.
2022. dec. 29. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Leszbikust se ismerek.
2022. dec. 29. 13:15
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es,megyeszékhelyen élek :D Hol lenne érdemes próbálkozni?
2022. dec. 29. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyek, rendezvények pl.
2022. dec. 29. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is nyugat-dunántúli vagyok, de nem tudok róla, hogy lenne ilyen szórakozóhely, vagy rendezvény. Ha nem akarsz társkeresőt használni, akkor marad a barátokon keresztül.
2022. dec. 29. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Munkahely, baráti kör. Budapest távkapcsolat?
2022. dec. 29. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös, én sem tudok ilyenekről sajnos, pedig jó lenne ha kicsit felpezsdülnének a dolgok, annyira kihalt minden. :/
2022. dec. 29. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os, munkahelyen pletykák miatt annyira nem szeretnék, baráti köröm meg nem nagyon van >< Távkapcsolat esetleg szóba jöhet
2022. dec. 29. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!