Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők könnyen eldöntik? 🙄

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők könnyen eldöntik? 🙄

Figyelt kérdés

A kérdés leginkább a tisztán leszbikus nőknek szól. Szóval könnyen vagy hamar el tudjátok dönteni hogy általánosan egy hetero csaj szemében egy

A) férfinak mennyire kellemes a hangja,

B) mennyire jóképű,

C) vonzó testalkata van-e, és

D) ízlésesen öltözködik ?

2022. dec. 26. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Hogy mi?
2022. dec. 26. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A, persze az ember hangjának lóf@sz köze nincs a szexualitáshoz. Egy profi voice actor meg a megasztár best of közötti különbséget szvsz bárki meghallja 🤔

B, ez relatív, mert mivel nekem esztétikumra a nők külsője az etalon, általában férfiak közül is a legfemininebb hajtűdobálós nyünyők esetén jegyzem meg magamnak, hogy ejj, de szép arcod van apám. 😂

De egyébként azért persze,nagy átlagban látom, hogy a heteró csajok mit ehetnek rajtuk, csak engem nem mozgat meg.

C, azt szvsz mindenki látja, hogy valaki arányos-e, fitt-e, ápolt-e, esstétius-e. De azt, hogy melyik testrész jön be egy heteró nőnek...hát passz.

Nekem pl a nők keze, lába, combja, hasa a leginkább érdekes, de pl a barátnőm más testrészeket néz meg.

D, Erre a kérdésre az esetek 98% a válasz az, hogy heteró pasik dögunalmasan, sőt, gyakran slamposan néznek ki 💀

Egy butch leszbikus interpretációja valahogy azért mindig jobb.

2022. dec. 26. 21:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Oké kettes köszönöm. Tehát az A) pontban bizonytalan, a D)-ben pedig inkompetens vagy. Amúgy nem az volt a kérdés milyennek találod a hetero pasik stílusát, hanem hogy meg tudod-e állapítani azt, hogy hetero csajok szemében mennyire van rendben.

1-es miatt idézek a 2-es írásából. Hátha leesik neki mi a kérdés:

"nagy átlagban látom, hogy a heteró csajok mit ehetnek rajtuk"

De ha ez nem lenne elég, mondom abszurd mértékben egyszerűsítve:

1-es, meg tudod tippelni hogy melyik kantól bizsereg jobban a legtöbb hetero csaj puncija?

2022. dec. 26. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Bé bé bé!
2022. dec. 26. 22:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"D)-ben pedig inkompetens vagy. Amúgy nem az volt a kérdés milyennek találod a hetero pasik stílusát, hanem hogy meg tudod-e állapítani azt, hogy hetero csajok szemében mennyire van rendben"

Mondom, a heteró pasik (szerintem) nem öltöznek érdekesen, egyhangúak, fantáziátlanok, és még a ruha szabását meg méretét sem találják el.

Ezt én nem inkompetenciának érzem, szerintem csak pusztán heteró srácoknaj annyira alacsonyan van a léc, hogy számomra értékelhetetlen amit produkálnak.

Nekem legalábbis úgy tűnik, hogy ha egy pasin nem pörkölt szaftos az a szürke melegítő amiben jár, a heteró csajok már a s€ggüket a földhöz verik.

2022. dec. 27. 01:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudnám ezt neked megmondani? Te meg tudod mondani melyik pasitól áll fel a melegek farka? Mi jön be nekik,hang meg amiket felsoroltál.

Azt se tudjuk megmondani mit érez a másik, ezt honnan tudnánk?

2022. dec. 27. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, totál baromságot kérdezel, mivel nem minden heteronak ugyanaz tetszik. A húgom szerint a párja nagyon jó pasi, szerintem csúnya... Ez nem attól függ, hogy ki hetero és ki nem, hanem ízlés kérdése..
2022. dec. 27. 09:03
 8/11 A kérdező kommentje:

7-es, nincs olyan hogy baromságokat kérdez valaki. Max akkor ha kérdésében állítás is van, aminek valóságtartalma megalapozatlan.

Például: "Melyik karóra márkától leszek jó pasi? Doxa vagy Rolex?"

Na a fenti kérdés például baromság, mert egyiktől SEM lesz jó pasi valaki. Ugye érted..? (pls say yes)

Másrészt írod hogy nem minden heteronak ugyan az tetszik. Így mész harcba ellenem, és azt sugallod, mintha én az ellenkezőjét állítottam volna.

Kérdésemben eleve így írtam: "általánosan egy hetero csaj"

ÁLTALÁNOSAN

Aztán egyik hozzászólásomban másként megfogalmazva:

"melyik kantól bizsereg jobban a legtöbb hetero csaj puncija?"

Ott sem azt írtam hogy mindegyiké, hanem hogy a LEGTÖBB. Szóval ne engem állíts be hülyének, mert gondjaid vannak a szövegértéssel 😉

5-ös, akkor is inkompetens vagy a D) pontban. És ez nem ítélet, hanem egy tárgyilagos -amúgy lényegtelen de kérdésem szempontjából releváns- megállapítás. Leirasod alapján nekem az jön le, nem tudod eldönteni melyik öltözetek okék a hetero lanyok szemében egy faszin (tehát eddig amit írtál abból a lényegi rész: szerinted hetero csajoknak minden oké, ha nem pörköltszaftos). Nem akarok veled vitatkozni, ez amúgy is ízlés dolga. Elhiszem hogy nagyon értesz a divathoz, és a hetero faszik bénák benne , de nem ez volt a kérdés

2022. dec. 27. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egész jól megtanultam, hogy milyen típus jön be nekik, általában. De így is melléfogok néha. Fiú/férfi barátaim szoktak lenni többnyire, jól kijövök velük, szeretni is nagyon tudom őket, de a fizikum nem tud megfogni. Sokszor emiatt én olyan pasikat szoktam kedvelni, akik a nők szerint pont nem helyesek. Szerintem azok, akiknek titkolni kellett az orientációjukat, és megjátszani az érdeklődést az ellenkezőnem felé, azok jobban kitanulták ezt. Gondolom az idősebb korosztály, mint én (36), tipikusan ilyen lehet.
2022. dec. 27. 11:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Á ez az,még egy válaszoló, aki jól értelmezte a kérdést. Köszönöm szépen a hozzászólásodat.
2022. dec. 27. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!