Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak arra a kérdésre, hogy "meleg vagy?"
Hmm, valszeg azért kérdezte, mert vagy érdeklődik, vagy mert haverkodna.
Leszbikusként én is automatikusan sokkal inkább biztonságban érzem magam hozzám hasonlóak között, szóval szerintem ő is valami ilyesmi alapján ült le melléd.
Szerintem az a megoldás lenne jó, ha egy nem iskolai közegben beszélnétek erről.
Az lmbtq emberek nagy része baromira tisztetben tartja a coming outhoz való jogot, azaz, hogy akkor, úgy és annak mondd el, ami biztosnak érződik.
Szerintem ennek a súlyát és potenciális negatív következményeit mindenki érzi, és azért csak szorult bele annyi józan ész, hogy csak úgy nem fogja világgá kiáltani a beleegyezésed nélkül.
Azoknak akik meg azon pörögnek, hogy a gay-t használják-e a leszbikusok, jelentem igen, az anyanyelvi angol feleségem rendszeresen 😊
Azt mondjuk nem értem ebből miért lett anyázás...
De jó, hogy egyikőtök sem a kérdésre válaszol. :D
Kérdező, ez a csaj megbízható? Mert akkor valamikor, nyugodtabb körülmények között akár el is mondhatod neki. Én a helyedben egyenlőre a barátságotok mélyítésével foglalkoznék. Viszonylag jól ki lehet ismerni így is a másikat, ha pedig kedvedre van az összkép, onnan már csak egy lépés a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!