Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit válaszoljak arra a kérdésr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoljak arra a kérdésre, hogy "meleg vagy?"

Figyelt kérdés
A minap a padtársam odafordult hozzám, és mondta, hogy lenne egy fura kérdése, ne haragudjak meg, de meleg vagyok-e. Ő amúgy leszbikus, több barátnője is volt már, de szerintem nem annyira látszik rajtam. Max annyi, hogy kicsit fiúsan öltözök és mozgok, illetve amikor fiúkról megy a téma, nem szólalok meg. Amúgy tényleg leszbikus vagyok, de nem akarok teljesen egyértelmű igen/nem választ adni. Amúgy bejön a csaj, de nem szeretném ha egy egész iskola megtudná rólam. Légyszi segítsetek!

2022. dec. 18. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Hmm, valszeg azért kérdezte, mert vagy érdeklődik, vagy mert haverkodna.

Leszbikusként én is automatikusan sokkal inkább biztonságban érzem magam hozzám hasonlóak között, szóval szerintem ő is valami ilyesmi alapján ült le melléd.

Szerintem az a megoldás lenne jó, ha egy nem iskolai közegben beszélnétek erről.

Az lmbtq emberek nagy része baromira tisztetben tartja a coming outhoz való jogot, azaz, hogy akkor, úgy és annak mondd el, ami biztosnak érződik.

Szerintem ennek a súlyát és potenciális negatív következményeit mindenki érzi, és azért csak szorult bele annyi józan ész, hogy csak úgy nem fogja világgá kiáltani a beleegyezésed nélkül.

Azoknak akik meg azon pörögnek, hogy a gay-t használják-e a leszbikusok, jelentem igen, az anyanyelvi angol feleségem rendszeresen 😊

Azt mondjuk nem értem ebből miért lett anyázás...

2022. dec. 19. 00:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy egyikőtök sem a kérdésre válaszol. :D

Kérdező, ez a csaj megbízható? Mert akkor valamikor, nyugodtabb körülmények között akár el is mondhatod neki. Én a helyedben egyenlőre a barátságotok mélyítésével foglalkoznék. Viszonylag jól ki lehet ismerni így is a másikat, ha pedig kedvedre van az összkép, onnan már csak egy lépés a kapcsolat.

2022. dec. 19. 16:05
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
#9 vagyok. Ügyes próbálkozás, de még kicsavarva is megértem.
2022. dec. 19. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!