Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha nagyon magányosak vagytok?
Főként érzelmi, lelki magányosságra gondolok, hiányoznak a tartalmas, mély beszélgetések, a figyelem, hogy valakinek fontos legyek… Akár barátság szintjén is, de egy társ hiányzik leginkább.
Nektek mi segít akkor, amikor nagyon beüt ez az érzés?
Kérdező, szívesen beszélgetek, barátkozom veled, ha benne vagy!:)
27/N
Én általában ilyenkor beszélgetek valakivel vagy keresek valami nagyon jó sorozatot ami mellett ki tudom kapcsolni az agyam, de szerintem a legtöbb esetben ilyenen egy beszélgető partner segíthet, ha nincs barátod akivel tudnál lenni.
#1 Ezzel az a baj, hogy sok férfi annak ellenére sem értené meg, hogy mi az, hogy nem, ha a kérdező elárulja magáról, hogy leszbikus.
1. Vagyok megint.
3. Lehet, de ha nővel barátkozna, a magányosság miatt lehet bele keverné a szerelmet és olyannal jönne össze akivel igazából mem jó.
Ha tartalmas és mély beszélgetést akarok akkor felhívom a nővérem (külföldön él) és vele mindenről lehet beszélni.
Ezt a fajta magányt a barátok csak csökkentik, de fel-fel bukkan nálam is.
Próbáld meg terelni a gondolataid. Akár sorozatokkal, filmekkel, hobbival stb.
Kérdező,ha gondolod nekem is írhatsz.😇
20/L
Sorozatozok
Olvasok
Kutyammal jatszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!