Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tetszik az egyik iskolatársam....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik iskolatársam. Hogy ismerkedhetnék vele?

Figyelt kérdés
(bocsi ha rossz kategória). Mindketten lányok vagyunk. Csak azt tudom róla melyik osztályba jár és a keresztnevét. És elég fiúsan néz ki. Oda mentem hozzá úgy hogy "szia. szeretnél beszélgetni?" ő meg köszönt és halkan nemet mondott. Nem tudom hogy ő is lesbi-e. De ha nem az se baj. Kellenek barátok is.

2022. dec. 6. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Húú ez nagyon letámados volt :D

Erre még én is nemet mondtam volna.

Szerintem csak köszönj rá,mosolyogj stb később lehet meg kérdezni hogy hogy van stb.

2022. dec. 9. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Történt azóta valami?
2022. dec. 14. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Áá én félénk vagyok de a lelkemet odaadnám ha odajönne hozzám egy lány barátkozni vagy több
2023. nov. 13. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!