Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként nyilvánosan mit szabad csinálni?
Figyelt kérdés
Megfoghatom a párom kezét? Megcsókolhatom?
Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, de néha úgy szeretném fogni a kezét amikor sétálunk..
2022. dec. 2. 20:11
1/11 anonim válasza:
Én nem tenném a helyedben. Fogdossátok 4 fal közt egymást.
2/11 anonim válasza:
Igazából bármit szabad, csak kockázatos, mert ha éppen meglát titeket egy arrajáró erőszakos, homofób ember, akkor lehet, hogy jól megver titeket.
3/11 anonim válasza:
a 4 fal közt azt csináltok amit akartok de nyilvánosan undorító (ez igaz a heterókra is) senki nem kíváncsi arra hogy együtt vagytok
4/11 anonim válasza:
Na, megint egy homo propaganda kamukérdés.
5/11 anonim válasza:
Sétáljatok olyan helyeken, ahol nincs sok ember. Pl. erdőben, vagy parkok eldugottabb részein. Ott nyugodtan foghatod a kezét anélkül, hogy megvető tekinteteket kapnátok :) Én személy szerint örülök az emberek boldogságának, akár a saját akár ellenkező nemhez vonzódnak (csak azt nem bírom amikor egymás szájában vannak az utcán, beállítottságtól függetlenül) de a társadalom jelentős része nem így látja.
6/11 A kérdező kommentje:
Kulturált csókra gondoltam.
Nem kamu kérdés, első meleg kapcsolatom.
2022. dec. 2. 20:55
7/11 anonim válasza:
Költözzetek el. De tényleg, Barcelonában a víz meg a levegő, hogy meleg párok megfoghatják egymás kezét, csókolózhatnak, le se szarják őket, ahogy a hetero párokat se. A la rambla meg aztán tele van mindenféle párokkal és érdekes senkit se zavar.
Kell a francnak ez az ország, én már unom, gyökerek ide vagy oda.
U. I.: jelentettem a kérdést, háha átteszik leszbikus kategóriába.
8/11 anonim válasza:
A homoszexualitás, az azonos nemhez való vonzódást jelenti, úgy alle zusammen. Szóval a leszbikus és a meleg ember is homoszexuális.
9/11 anonim válasza:
#9 van külön leszbikus kategória, ez a férfiaknak van fenntartva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!