Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy férfi közeledett hozzád de nem tudta rólad, hogy leszbikus vagy?
11.
Igazad van, és ez pontosan így van.
Arról nem is beszélve, hogy ha összeadnánk a meleg, leszbikus, biszexuális, transz nemű, gender, beállítottságúakat, akkor ők már lehet, hogy többen lennének, mint a 100%- ban heterók.
Emberek, nem tudom eljutott-e a tudatotokig az az információ, hogy aki láthaó mint lmbtq, azaz látod rajta, pláne még heteróként is, az ezt direkt csinálja.
Egy butch csaj vagy egy feminin pasi direkt dönt úgy, hogy a klasszikus gender prezentációhoz.
Általában aki eljut odáig, hogy oké, lesz@rom mi az amit a társadalom elvárna tőlem, mert ez nem én vagyok, nem akarok ilyen korlátok közt élni...az nem fog átugrani az egyik dobozból a másikba, és aztán konformálódni a másik szabályrendszerhez.
Miért is tennéd meg ezt? Egy butch csaj sosem lesz úgy kezelve szociálisan mint egy férfi, az ilyen röfögős, asszony mosogass jellegű dolgokat nem fogják neki elnézni, sőt.
Egy csomó olyan támadás fogja őket érni amit egy feminin nő nem tapasztal meg.
Szóval ja, attól, hogy valaki butch, még nem biztos hogy "ő a férfi a kapcsolatban", miért lenne az?
Transznak lenni nagyon más dolog.
Szóval az, hogy ha valakin látszik, az egy tudatos döntés, mint ahogy a rejtőzködés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!