Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, lereagálnád pár szóban a látottakat?
1.
Japán.
Az első gondlatom az volt, hogy na, ezt se nő írta vagy rendezte, sőt, valszeg egy nő se volt abban az írószobában.
A karakterek olyanok mint egy kivágott figura amivel báboznak, de abszolúte nem érződik hús-vér hihető karakternek egyik se.
Mondom ezt úgy, hogy én szeretem az animát.
Így harmincasként az tűnt nég fel, hogy az egyik csaj kinéz 14nek, a másik 16nak, de ez valami munkahely?
Nem tom, nekem ez az infantilizáltság fura. Oké, írjanak cuki szerelmes törtétet gyerekről, de az akkor legyen olyan mint a Heartstopper, életkornak megfelelő.
Másrészt egymás szájába köpni a vizet baromi bizarr, valaki biztos erre matyizik (mert ugye nagy az Isten állatkertje), de ennek az embernek nem ártana elmenni sétálni meg beszélni pár tőmondatot igazi emberekkel, mert ezt a szürreális f@szságot én tuti nem adtam volna ki a kezem közül.
Az egész karakterei nagyon sablonosak, fogalmam sincs melyik széria ez, semmi egyedi nincs bennük.
Szóval elég satnya, 2/10, de csak mert legalább az animáció okés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!