Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a legjobb barátnőmnek?
Egy ideje észre vette ő is, meg én is, hogy akármilyen sorozatot vagy filmet nézek, a kedvenc karakterem mindig az idősebb ( kb 25-40) nők, akikkel akár romantikus forgatókönyveket is el képzelek néha úgy, hogy én vagyok valamilyen barátnő vagy rokon, és olyan gondolatmeneteim is vannak, hogy annak az idősebb nőnek a lánya vagyok.
De a valóságban egyáltalán nem vonz a női nem, bár igazából a férfiak sem igazán tetszenek, inkább mondanám magam aszexuálisnak, mint bármelyik másnak. Viszont a saját életemben is a egy idősebb nő, akire kvázi anyaként tekintek.
Legjobb barátnőm szerint lehet, hogy leszbikus vagyok, vagy biszexuális. Lehetséges az, hogy úgy vonzódnék a nőkhöz, hogy közben szexuális kapcsolatra nem vágyom, hanem inkább egy anyára?
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!