Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vibrátorotok van? (a kérdés azokhoz szól akinek van!)
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 15:52
11/17 anonim válasza:
Nekem dildom van, nem igazán élvezem ha rezeg. A legjobban viszont az ujjazást szeretem. 25/L
12/17 anonim válasza:
Egyetértek #11-gyel, mert a hús-vér valóságot, az ujjak váratlanságát, változatosságát semmi nem fogja utánozni. Sem a szexben, sem az érzéki előjátékban. Én úgy mondom, hogy csiklandozás. Egyszer egy "okos" tudós kijavított, hogy az nem csiklandozás, hanem "az erogén zónák szakszerű ingerlése"! Igazi tudományos egyetemi beszéd!
13/17 anonim válasza:
Lila. Szilikon gömbös. A vibri rész kivehető és magában is rezeg-berreg.
14/17 anonim válasza:
Persze hogy van. Alapvetően nem a farokkal van bajom,hanem azzal akikhez tartozik.
15/17 anonim válasza:
Nem vagyok leszbi. Van egy 23cm-es jó vastag és nagyon kemény. 15.000 volt, de nem jött be.
16/17 anonim válasza:
Nekem is a kis lila DM-es Durex vibrátor van, nagyon hatásos és olcsó, kezdésnek abszolút jó :)
17/17 anonim válasza:
Az enyém is lila, a rezgés sebessége vagy 15 féle változatban elérhető, én nagyon szeretem és nem is volt drága (ha kell, el tudom küldeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!