Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent számotokra valamit a Coming out napja? Van arról tudomástok, hogy mikor van?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt akartam kérdezni, hogy tudjátok e, mikor van. De ez az okos automata nem hagyta...2022. okt. 6. 16:23
1/10 anonim válasza:
Nem tudom mikor van, csak akkor, ha elém jönnek a hírek, hogy ma van. Felfogom és ennyi. Nem számít nekem.
2/10 anonim válasza:
Az ég világon semmit nem jelent!
4/10 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon ezek a "világnapos" ünnepek nem annyira ismertek meg nem felkapottak, mert egyrészt nem jár rájuk szabadnap, másrészt gyakorlatilag már tényleg mindennek van világnapja. Egy-kettő fontosabbat átvettünk, mint a nők napja, anyák napja, lassacskán apják napja, Föld napja, illetve pár betegség kapcsán (rák, autizmus), de amúgy más szerintem nincs így a köztudatban, az érintetti körtől függetlenül. A coming out ráadásul szerintem pont egy olyan dolog, hogy mindenkinek leginkább akkor van, amikor megmondja, amennyiben megtartja.
5/10 anonim válasza:
Utolsó: és azt se tudnám megmondani melyik nap volt😅
6/10 anonim válasza:
Október 11. Egy egyszerű googles keresés kidobta.
7/10 anonim válasza:
Ebben a kérdésben pont nem az volt a lényeg, hogy rá tud-e keresni valaki a világnapok dátumára, hanem hogy él-e a köztudatban egyáltalán a Coming Out napja. Emellett az ötös a négyesre reagált, arra a mondatra, amikor azt írta, hogy a coming out pont egy olyan, hogy nem lehet igazán világnapként ünnepelni, mert mindenki elsősorban akkor ünnepelné, amikor ő meglépte, és erre válszolta azt, hogy ő már azt sem tudná megmondani, hogy melyik nap tette meg. Egyszerű szövegértelmezés.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm 7.!
2022. okt. 8. 11:38
9/10 anonim válasza:
6# a saját coming outomra gondoltam😅
10/10 anonim válasza:
#9, tudom, nem neked írtam. Csak úgy hangzott a kérdés, hogy tudjuk-e, mikor van. Nem tudtam,
úgyhogy kikerestem, és leírtam a dátumot. Amúgy sosem hallottam róla, a sajátomra pedig én sem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!