Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek sült el nagyon rosszul a coming out? A várt pozitív, semleges reakció helyett támadás, vádaskodás, lenézés, teljes elfordulás lett belőle?
Általában azért be tudom lőni ki hogyan fog reagálni, és ha valaki problémásnak ígérkezik, azt előbb-utóbb kiiktatom az életemből.
A nagyapám a szó klasszikus értelmében náci, 100%ban nincs vele vagy a család azon ágával kapcsolat, kölcsönös utálat okán. Aki nem vesz emberszámba, az számomra is gyakorlatilag halott.
Baráti körben is volt ilyen, gyorsan megszakadt a dolog.
Plusz a régebbi munkahelyemen volt egy iszonyatos homofób albán pali aki a kisfőnök volt, de ettől függetlenül egyéb okból ki let rúgva, és azóta az Aldiban dolgozik...az ígyjárás klasszikus esete 🤣🤣🤣
1#
Van olyan öreg, hogy anno az NSDAP tagja volt?
A barátikörben volt egy ilyen lány. Nagyon jóbarátnők voltunk álltalános 1óta. Ugyan külön gimi de megmaradt a barátság.
És ha már ennyire jóban vagyunk akkor ő is tudhatja. (Mert amúgy semmi jelét nem mutatta,hogy baja volna velünk.)
És mint valami béna filmben:nagy kerek szemek. Te tényleg bu.i vagy?
Hát mondom én talán máshogy fogalmaznék...
És folytatta. A lényeg,hogy a kacsolatunkat úgy tekintett mintha vadászmező lenne ahol én majd elkapom és megerőszakolom...
Mindent erre hozottki. Hogy biztosan kiakarom nyalni meg minden.
Akkor én is keményitettem:egy kutya nyelvével sem nyalnálakki.
Meg rusnya is vagy és sosem a külsődért szerettelek. Most már másért sem.
Na ez sem tetszett neki. Végülis egy beteg pitsa kijelnetés után távozott.
Egyszer írtam neki,hogy esetleg normálisan megtudnánk e beszélni? de nem jelentkezett.
Ezek után már ne is.
Ez idén januárban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!