Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A 19-20. századi úri családokn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 19-20. századi úri családoknál alkalmazásban lévő nevelőnők és rájuk bízott lányok között történhetett ez-az?

Figyelt kérdés
Van erről valami hiteles leírás pl.?

2022. szept. 30. 09:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Úri családból biztosan nem lesz semmilyen feljegyzés. Még napló sem. Ha abban a korban kitudódik egy ilyen botrány, az a nő sosem megy férjhez. Ehhez hiteles dokumentum sem kellett volna, elég egy rossz pletyka. Márpedig dolgozni, tanulni nem nagyon tudtak a nők, így biztos mélyszegénység várt arra, aki vénlány maradt, és nem vette gondozásába egy fiú testvére pl. Szerintem ilyet ne keress.
2022. szept. 30. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem valószínű:D

Persze biztos volt néhány eset, de már eleve csak a szolga-úr viszony problémás. Egy heteró szex esetén is. Hát ha még meleg lett volna.

Kevés ilyen leszbikus vonzódás lehetett. Még kevesebb ahol kölcsönösen és még ennél is kevesebb ahol történ is ez-az

2022. szept. 30. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Komolyan nem értem, mi zárta volna ki a szexualitást. Ahol emberek együtt élnek ott szex is van.
2022. szept. 30. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem azt mondtam hogy kizárja csak azt hogy kicsi volt ilyesmire az esély
2022. szept. 30. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Ja, semmi sem zárja ki hogy pedofil nők is voltak.... ugyanis nevelőnője kisgyerekeknek volt.
2022. szept. 30. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy ez milyen kérdés már? tényleg az érdekel hogy szexeltek-e a kislányokkal a nevelőnők? Pfuj...
2022. szept. 30. 22:24
 17/17 anonim ***** válasza:
60%

Utána olvastam a kedvedért, hiába lettem lepontozva: nevelőnője a kisgyerekeknek volt. Egy nevelő dolga nem az oktatós volt, hanem az alap dolgok megtanítása. Viselkedés, tisztálkodás, ilyesmit. Úgyhogy fenntartom hogy tök perverz vagy kérdező. Amúgy meg ha valami volt a kicsik és a tanáraik között, azt úgy hívták hogy szexuális zaklatás, megrontás.

Egy úri gyerek meg nem engedhette meg magának hogy holmi futó kalandocska miatt egy alsóbb osztálybelivel -pláne egy azonos neművel "fajtalankodott" hogy idézzem a korabeli kifejezést- megvessék, mert jelentősen csökkentek az esélyei egy jó házasságra.

Csak mondom, az osztrák királyi családból is száműztek a homoszexualitása miatt herceget - nevezetesen Ferenc József öccsét. Ha abból balhé volt hogy egy herceg felnőtteket zaklat, szerinted abból mi lett volna ha kiderül hogy egy szolga rámászik egy úri gyerekre? A büdös életben nem kapott volna munkát többet az illető, már azért sem hogy meleg, de hogy visszaélt egy bizalmi állással... és akkor még könnyen meg is ússza az esetet, nemhogy le is írkálja mit csinált a gyerekkel vagyis bizonyítékot gyártson maga ellen, hogy valami perverz azon élvezkedhessen később.

2022. okt. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!