LG tévémen idáig működött az HBO-GO. egyik napról a másikra nem tudom használni. Mi történhetett??
A tv ezt írja ki mikor megnyitom az alkalmazás.
"" EZEN AZ ESZKÖZÖN AZ HBO GO NEM TÁMOGATOTT ""
alatta pedig kisebb betüvel:...
"SAJNÁLJUK, DE EZEN AZ ESZKÖZÖN AZ ALKALMAZÁS MÁR NEM TÁMOGATOTT. AZ ALKALMAZÁSHOZ TOVÁBBRA IS HOZZÁFÉRHETSZ, DE KÉRJÜK, PRÓBÁLKOZZ MÁS ESZKÖZRŐL."
Telefonon, PC-n, illetve a másik szintén LG tévénken viszont lehet használni.
Mi történt? Hogy varázsolhatnám vissza?
Az HBO GO megszűnt, helyette az HBO Max lesz, de az már csak a támogatott eszközökön:
Ha nincs a linkelt listában a tévé, akkor a legolcsóbb megoldás egy külső lejátszóeszközt venni (pl. Androidos mediabox, Google Chromecast, Amazon Firestick, stb), amit támogat a Max. A drágább pedig a komplett tévé csere.
A HBO Go rövidesen elköszön, és a sokkal bővebb programválasztékú HBO Max veszi át a helyét. (Sokkal több film, sokkal bővebb kínálat - számomra ebből egyetlen kérdés maradt nyitva, hogy vajon mind, vagy legalább a többség szinkronos lesz-e ?)
Ezzel a húzással - gondolom, egységes, nemzetközi trendekhez alkalmazkodva - egy huszárvágással egy halom tévét kivettek a leendő és stílusosan nőnapon, 2022.03.08-án HBO Max - vételére képes tévék közül.
Ja és ezek után még egy kérdésem maradt, - de erre szerintem jelenleg ember nincs, aki tudna válaszolni tán még a HBO Max-nél sem - vajon eljön az a nap is, amikor a ma még támogatott tévéket, sőt, akár a ma még a boltok polcain kapható, újonnan megvásárolható tévéket is ki fogják szedni a támogatottak köréből, vagy ez egy egyszeri alkalom?
Köszönjük a válaszokat!!
Hát azt hiszem, akkor lassan elköszönök tőlük.
Amúgy se néztem sűrűn.
Marad a Netflix.
EGYELŐRE!!!
Ki tudja az is meddig?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!