Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » HBO Go szolgátatójának miért...

HBO Go szolgátatójának miért jó, hogy rengeteg ügyfelet elveszít mert sok TV-n már nem indul el a hozzá való app?

Figyelt kérdés

#HGO GO
2022. febr. 8. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy minden ügyfelet elveszít. Lesznek olyanok akik más alternatívákon fognak gondolkodni. Például a régebbi készülék cseréjét már eddig is tervezték, vagy vesznek hozzá okosítót amin fut az app. Nyilván lesznek olyan ügyfelek is akik tesznek rá és lemondják.
2022. febr. 8. 18:09
 2/9 anonim válasza:
18%

Meg is érdemli, hogy veszítsen a HBO.

(Azok után, hogy pedofil-védő filmet készített, illetve közölt.)

2022. febr. 8. 18:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Én talán ha 2 hónapig voltam előfizetőjük, de a Trónok harcán kívül nem nagyon volt olyan amit néztem, a többi film meg olyan ami annyira nem érdekelt, illetve meg tudom szerezni más forrásból is. Olyan 6 éves a TV-m, és most néztem, hogy már az enyém se támogatott, de lecserélni egyenlőre biztos nem fogom.
2022. febr. 8. 18:25
 4/9 Szirty ***** válasza:

"HBO Go szolgátatójának miért jó..."

Nem biztos hogy jó neki.

2022. febr. 8. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy senki nem az LG-t, a Samsung-ot, stb. szidja, hanem az HBO-t, pedig onnan is nézhetem (és én onnan is nézem), hogy a TV gyártó képtelen 1,5-2 év után azt a frissítést adni a baromi drága eszközömre, amivel az új verzió menni fog...
2022. febr. 23. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:

TV gyártók akarják hogy TV -t cserélj.

Kiadhatnák a frissítést de nem adják.

Van TV okosító Google féle az jó.

HBO GO se töri magát nagyon... Jó most már nem Go, de mindegy a lényeg UA.

Biztos hogy ezért nem cserélnék TV -t. Minek? És hova a retekbe teszem a régit? Minek annyi szemét? Ha mondjuk 1 év SW frissítésért kérnének x előfizetési díjat akkor azon elgondolkodnék, új TV -n biztosan nem.

2 Tv van a lakásban az egyik HD Ready ősrégi buta Samu TV. Nincs tervben a cseréje. Amire használjuk arra tökéletesen alkalmas.

2022. febr. 24. 17:43
 7/9 Szirty ***** válasza:

"TV gyártók akarják hogy TV -t cserélj.

Kiadhatnák a frissítést de nem adják."

Nem hiszem hogy ez jó stratégia lenne.

Nyilván akarják a gyártók hogy TV-t vegyél.

De ha valaki az LG rossz támogatása miatt akarja lecserélni a készüléket akkor az aligha vesz megint LG-t. Az meg nem jó az LG-nek nem? :)

2022. febr. 25. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:

7: Mit vesz helyette? Samsungot ugyan azzal a támogatással?

Vagy buta TV -t google okosítóval. Van kínai okosító de támogatás ugyan úgy nulla. Soha nem fog érkezni rá frissítés és mai napig árulnak 6-7 androiddal.

2022. febr. 25. 16:50
 9/9 Szirty ***** válasza:

Mindegy csak ne olyat. A remény hal meg utoljára.

Vagy utána néz hogy épp akkor melyik támogatja az éppen kívánt streaming szolgáltatást és megveszi azt.

Később persze beleeshet ugyanebbe a gödörbe, de ez akkor még nem tudható amikor cseréli a készüléket.

2022. febr. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!