Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő mire elélveztek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 16:57
1/7 anonim válasza:
Sok mindentől függ, általában 5 perc alatt elélvezek, ha jól nyalnak akkor elég néha 2-3 perc is. Régebben viszont kellett egy félóra bőven, mire elélvezek, mostmár lehetetlen hogy addig bírjam:DD
2/7 anonim válasza:
Kb 10 és 30 perc között általában
3/7 anonim válasza:
A megfelelő pózban és módon kezdve legfeljebb két perc.
4/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha van rendes előjáték és nagyon fel vagyok izgulva, gyors menetet akarunk, akkor max 2 perc. Ha nincs hosszú előjáték, akkor tovább tart, bár még sosem mértem, így nem tudom, ténylegesen mennyi. Ha pózt is váltunk közben, hogy elhúzzuk, vagy új dolgot próbálunk, akkor egész hosszú is lehet.
Meg aztán van olyan, amikor bármeddig csináljuk, nincs orgazmusom, de szerencsére az ritka.
5/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha adom az anált akkor elég hamar, kb.10 perc. Ha kapom az anált akkor 20-30 percig is kibírom.
30/F Meleg
6/7 anonim válasza:
Eddigi életem volt eddig a rekordom
7/7 anonim válasza:
Egyelőre kb 11 év a rekordom, amióta először elkezdtem maszturbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!