Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most nagyon gáz? Kellemetlenül kellene érezzem magam?
A legjobb barátnőmmel bulizni voltam múlt éjjel. Aztán berúgtunk, tudtuk kik vagyunk meg mik meg hol, csak sikerült fellazulni.
A buli után barátnőméknél aludtunk, mert ők közelebb laknak a helyhez. Sikerült addig a szintig jutni, hogy megcsókoltuk egymást (nem volt konkrét kezdeményező fél csak megtörtént mindha mindketten akartuk volna) majd náluk elkezdett közeledni, (itt már azért kicsit tisztább volt a világ, letusoltam stb.) de én visszautasítottam. Fáradt is voltam és féltem is. Ez lett volna az első alkalom, de a barátságunkat is féltem.
Holnap suliban fogunk találkozni legközelebb. Másabb lesz? Félek a holnapi naptól. Félek, hogy kellemetlen lesz. Nekem nem volt rossz élveztem, vonzó a barátnőm, de sajnos nincsenek érzelmek, nem vagyok szerelmes. Értelmetlennek gondolom, hogy szimplán kíváncsiságból elrontsunk valamit ami működik.
Mások véleménye is érdekel! Ha más másképp látja,másképp cselekedett volna. Ti is félnétek? (nem olyan félelem)
18l
Utolsó!
Persze, hogy tudjuk. Csak eddig baráti szinten jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!