Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexualizálja rengeteg leszbikus nő a többi nőt, ugyanúgy, mint némely férfiak?
Figyelt kérdés
Rengetegszer látok olyan posztokat több platformon is, amikben karaktereket, hírességeket, sportolókat szexualizálnak leszbikusok. (Tehát arról kommentelnek, mennyire lefeküdnének az adott emberrel, és milyen kívánatosak a mellei, a feneke, stb, értitek mire gondolok.) Számomra ez érthetetlen. Egyrészről ők tudják a legjobban, milyen is a szexualizáció, mivel sok férfinak a leszbikus nők még mindig egyfajta fétis sajnos. Másrészt valószínűleg maguk is kapnak kéretlen figyelmet a férfiaktól, a mai világban a catcalling és a szexuálisan töltött privát üzenetek sajnos elkerülhetetlenek. Szóval elméletben pontosan tudják milyen rossz érzés ha valakivel így bánnak, de mégis csinálják. Miért?2022. szept. 22. 20:30
11/14 A kérdező kommentje:
Válaszoltam az 5:43-as válaszra, idézem:
"Szerinted ez mi?(És ez az igazság, akkor is ha nem tetszik szellemi fogyis Eszthi, lehet írni a 20 oldalas kisregényeket)."
Erre az én válaszomat törölték amiben csak egy korábbi kommentet idéztem 😂😂😂😂 Vicc ez az oldal, de tényleg. Az egész.
2022. szept. 23. 14:59
12/14 anonim válasza:
Pl nekem őszintén szólva nagyon sokszor akaratlanul is kicsúszik a számon olyan megjegyzés, amit utána olyan szívesen kitörölnék, csak ugye ilyen opció nincs. Nem mindig van idő átgondolni ezeket és mire gondolkodnál, már ki is bukott...írásban mondjuk nem tudom, mi a mentség. Ott sosem fordult még elő velem hasonló
13/14 anonim válasza:
A kérdés jó szerintem. Az ő nevükben viszont nem tusok beszélni, mert én nem csinálok ilyesmit.
Szerintem a válasz annyi, hogy néhány leszbikus is tud olyan prosztó lenni, mint néhány férfi. A leírtak alapján az ilyen tiktok szökevény szájnyaldosós, kamerába kacsintgatós, önimádattal eltelt éretlen leszbi lányokat tudom elképzelni.
14/14 anonim válasza:
sok leszbi és bi csaj/nő nyomulós, de ők is úgy vannak vele, hogy egymásba nem tesznek kárt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!