Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ránézésre mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ránézésre mit gondoltok a képen látható nővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én kérdeztem nemrég a szemüvegesről. Sejtettem, hogy nem lesz nagy sikere, viszont akit most mutatok, talán elfogadható(bb?) lesz.

[link]

Nagyjából ugyanazok érdekelnének:

- Mit gondoltok róla külsőre, testre, arcra?

- Milyen lehet a személyisége? Hogyan viselkedhet a hétköznapokban és hogyan egy párkapcsolatban?

- Milyen lehet a szexben, meghitt intim szituációban?

- Szívesen megismerkednétek vele, ha a közeletekben lakna?

- Önmagatokra tekintve, szerintetek ti szimpatikusak lennétek az ő számára?

Néhány komolytalanabb kérdés (habár attól függ, talán lehet komolynak is nevezni)

- Ki mernétek állni ellene kosárlabdázni, vagy mondjuk birkózni, szkanderezni vagy bármi erőmegmérettetésre?

- Szerintetek milyen lehet a fizikuma, mennyire erős?

- Vajon jól tudna verekedni, küzdő sportolni?

2022. szept. 21. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

1.Te pasi vagy.

- Csúnya, fiús.

- Megmondós, aki mindenkinek megmondja, hogyan kéne viselkednie és jelentéktelen dolgokból messzemenő következteseket von le. Ő az, aki ha saras cipővel bemész a boltba kiselőadást tart róla, hogy ez mennyire balesetveszélyes, mennyire szomorú lenne ha Júliska néni megcsúszna rajta és te mennyire felelőtlen, lelketlen alak vagy mert nem érdekel téged Júliska néni comnyakának épsége.

Kapcsolatban : ha késel 3 percet mert ennyivel később jött a busz, vagy mert váltottál 2 szót a kollegáddal mielőtt hazaindultál, még sem érsz az ajtón és már neked esik, hogy felhívhattad volna, mert ő már szétaggódta magát te meg lusta vagy írni legalább egy SMS-t, nem törödsz vele és elnyomod.

- Mint egy gömbhal, amikor táplálékot keres.

- Nem.

-Nem.

•A kosárlabda nem erőmegmérettetés, az egy ügyességi játék... És igen, ki, attók hogy felvett egy picsógatyát még nem lesz kosárcsillag.

•Birkózni, szkanderezni nem, mert ezek férfias hülyeségek. De egy amúgy egy ügyesebb birkózó csaj simán keterítené.

• Semennyire, látszik hogy több a háj rajta mint az izom.

•Szerintem nem.

2022. szept. 21. 16:04
 2/6 A kérdező kommentje:

És ha az vagyok, akkor mi lesz? Csak nem te vagy a hírhedt Eszti? Hallottam már rólad. Ha azt mondom, hogy férfi vagyok, akkor írsz nekem is egy másfél oldalas szitkozódást? (Amúgy leszbikus nő vagyok, nem mintha bárkinek is magyarázkodnom kéne, meg személyi igazolványt bemutatnom, de mindegy...)

A felesleges első mondatodon túl azonban köszönöm a szépen kifejtett válaszaidat.

2022. szept. 21. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak az érdekel, hogy egy ilyen kérdés mögött mi van? Te vagy ehhez a nőhöz hasonló és így kérdezed meg, hogy bejönnél-e nekünk vagy mi értelme az ilyen kérdéseknek?

Egyébként ez a póz már eleve nem teszi szimpatikussá. Ellenszenves, ahogy csak úgy a s*gge fölött átveti a tekintetét rám. Nem is látszik semmi belőle csak az alakja és a flegma tekintete.

2022. szept. 21. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Kihívó, szeret győzni, szereti a sportot, motiváló tud lenni a másiknak.
2022. szept. 21. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Az alakja nem rossz, de egyáltalán nem sportos. A feneke viszont nem szép, az arca is csúnyácska, ellenszenves kifejezéssel.

Személyisége ellenszenves, ebből a tekintetből ítélve. Olyasvalaki lehet, aki túl sokra tartja magát, és állandóan komoly, fontoskodó arcot vág. Hétköznap is, párkapcsolatban is gondjai lehetnek. Amiért természetesen sosem ő a hibás (szerinte), inkább mindenki más h.lye körülötte.

Szexben önző, kritikát nem fogad el, vagy csak nehezen, lusta, fantáziátlan.

Nem.

Nem.

Kosarazni nem tudok, így azt nem. De nem tűnik erősnek, csak azért, mert kosárlabda van a kezében, és sportosan öltözött, ezért bármi másra igen.

Átlagosan lehet erős, se bicepsz, se vállak, ennyiből így látom.

Szerintem nem. Olyan lehet, aki ha elmegy ilyen edzésre, p.csa-gatyát vesz fel, meg kis toppocskát, hogy szexi legyen, de meg már nem erőltetné magát (még leizzadja a sminkjét). Ha megütném, szerintem besértődne, hisztizne, és többet nem látnánk edzésen.

2022. szept. 21. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, te egy sztorit készülsz írni, azért vannak ezek a kérdések?
2022. szept. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!