Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok körében mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok körében mennyire vonzó, vagy visszataszító, ha egy lánynak aránylag nagy és pufi bimbóudvarai vannak 70C mellmérettel? (Leszbikus kérdés)

Figyelt kérdés

"Aránylag nagynak" alatt azt értem hogy kb párizsi felvágott átmérőjű mivel az enyém sajnos olyan és ha lenne párom nem tudom ő mennyire tartaná vonzónak.

L

2022. szept. 18. 20:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer! :)
2022. szept. 18. 23:42
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Számomra a kis mell vonzó, a barátnőmnek viszont nagy melle van. Lassan egy évtizede együtt vagyunk, töretlenül imádom a mellét. Nyilván őt és minden részét. 😀

A lényeg, hogy ne aggódj miatta. Az ember saját magán sok hibát észrevesz, amit a szerelme majd nem hibaként fog látni.

2022. szept. 19. 09:02
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Személyes tapasztalatom van ennek kapcsán ugyanis nagyon hasonló helyzetben vagyok én is, nagyon sokáig szégyelltem is, az első barátnőmmel csomó ideig azért nem akartam szexuálisan tovább lépni, mert féltem a reakciótól. Mikor ez szóba került köztünk ő csak annyit kérdezett, hogy fordított esetben engem zavarna-e ez rajta? Természetesen elvből jött a válasz, hogy nem, hiszen őt szeretem és ez hozza magával, hogy szeretem mindenét, pont úgy amilyen.

Úgyhogy talán ha így nézel erre, könnyebb elfogadni. Magunkkal szemben azt hiszem mindig sokkal kritikusabbak vagyunk.

2022. szept. 23. 16:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Ez legalább megnyugtató válasz tőled és nem ismerkedős privit kapok legalább pasiktól, akik még képet is kérnek a cicimről...

Na ha látni akarnak olyan mellet, ott az internet, lehet keresgélniük, vagy nézzék az édesanyjukét, ne az enyémét!

2022. szept. 24. 00:19
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Kis melleim vannak, antenna szerű bimbókkal. Barátnőm szereti csipeszelni.
2022. okt. 9. 10:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem kérek privát üzenetet pasiktól!
2022. okt. 9. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!