Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten női szauna merre található?
#10 igény nyilván lenne rá, de egyrészt közel sem biztos, hogy mindenki rögtön meztelenül akar ismerkedni, másrészt pedig kétlem, hogy nyereséges lenne. Főleg a mai árak mellett!
Bele kéne tolnod kezdeben vagy 200 millát, és 200 év alatt se térülne meg!
11, igen, teljesen jól összefoglaltad a "nincs rá elég igény" fogalmát.
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy SENKI nem igényelné ezt, hanem, hogy nem elegen, és nem elég rendszeresen látogatnák.
#12 Ez pedig már önmagában kizárttá teszi, hogy bárki is konkréta ilyen céllal megcsinálja ezt.
MAx ha pénzmosás miatt kel lcsak az álca, és mellette még be is indul és eldöcög valahogy... Nyilván akkor működhet a dolog, de ha pusztán a legális pénzszerzés a cél, és a megtérülés, akkor kizárt dolog belátható időn belül.
Amszterdamban még esetleg lehetne, de ott meg gondolom bőven van is ilyen, meg hát ugye nem is ott vagyunk... :D
#16 & #17 Na ennek már inkább lenne valami reális kereslete szerintem is.
#11 vagyok.
Én külföldön élek, itt pl persze vannak leszbikus bulik, ahol megy az engedd el a hajad, mint pl a Lick, de ezek sokkal inkább a buliról szólnak mint pusztán csak az alkalmizásról.
És igen, vannak queer kávézók, könyvesboltok, amik tipikusan a leszbikus érdeklődési kör részei, ezek általában a helyek ahol nők nőkkel találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!