Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten női szauna merre található?
Figyelt kérdés
Olyan szaunára gondolok, ahol fiatalabb leszbikus és biszex nők is megfordulnak. Van ilyenre lehetőség?2022. szept. 12. 14:39
1/23 anonim válasza:
Ha van, szólj nekem is és mehetünk együtt!! :D ;)
2/23 anonim válasza:
Nincs ilyen. Valamelyik nagy Bp-i fürdőben régebben volt női nap amikor csak nők mehettek (Rudas v. Gellért v. Lukács) nézd meg a honlapjukon, de az sem az ismerkedésről inkább a fürdésről, szaunázásról szólt. Kimondott leszbikus, biszex női szauna nincs. Ehhez legközelebb max. a swingerklubok vannak, de ott többnyire párok vannak mindenféle korosztályból (ill. néhány szóló nő és az adott hely policy-je függvényében beengedett számú szóló pasi).
4/23 anonim válasza:
Az a klasszikus meleg szauna pasi dolog, és kb csak az alkalmizásról szól. Nők között ez annyira nem elterjedt, szóval nincs elég igény rá, hogy ilyesmi legyen.
6/23 anonim válasza:
Szauna nincs. Van magánlakás ahol nők találkozhatnak.
7/23 anonim válasza:
Ezt a kérdést 'befigyelem' 😁 én is el ennék egy ilyen helyre 🤗
8/23 anonim válasza:
Nagyot lehetne szakítani ilyennel.
9/23 anonim válasza:
#8 Kétlem, de csináld meg, és legfeljebb majd nézek karikás szemekkel, hogy ezt miért nem én találtam ki!! :D
10/23 anonim válasza:
Hidd el lenne rá igény hogy nők ismerkedjenek valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!