Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden leszbikus szűz?
Figyelt kérdés
Vagy csak azután kerültetek kapcsolatba nővel, hogy előtte voltatok pasival?2022. szept. 11. 03:09
21/24 A kérdező kommentje:
Látom sokféle válasz született itt:D
Köszönöm a korrekt válaszokat és 10-esnek, hogy ő értette mire gondolok.
Lehet én nem voltam elég egyértelmű, de igen én is erre céloztam hogy vannak olyan leszbikusok, akiknek legalább egy kalandjuk volt férfival és onnantól soha többet.
2022. szept. 11. 17:44
22/24 anonim válasza:
Minden férfi vágyik titkon f@szra,a génjeitekbe van kódolva a tesztoszterin miatt. Minden férfi biszexuális, tudsz róla? Persze, hogy tudsz, hiszen érzed magadon. Az olyanok mint te ezzel az álmacsó leszbimániával a látens biszex hajlamaikat fedezik el, tudtad?
23/24 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy több nő vágyik nőre mint férfi fa@ra.
Én heterónak tartom magam, egyébként nem vagyok szűz. A kérdést igazából azért tettem fel, mert jó ideje nem érdekel egy pasi se és mas dolgokra szoktam gondolni… viszont nem akarok leszbi lenni. Nem tudom ki hogy van ezzel.
2022. szept. 11. 19:58
24/24 anonim válasza:
Ne tudd meg hogy mire képes a tesztoszterin. Voltál te már fiúkolégiumba vagy férfibörtönbe? Meghágják egymást mint az állatok, ahogy most épp én is meghágnám a 12-18-ast. Most írtam neki privátban, darabokra dogom szaggatni mint egy elefántbika. Imádom az ilyen tüzes kiskandúrokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!