Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A fiús, vagy inkább a lányos lányokat szeretitek? És ti milyenek vagytok?
Figyelt kérdés
Én fiúsabb lány vagyok, de még nem nagyon mertem ismerkedni lányokkal ezért érdekelne hogy kb mik az arányok ilyen téren, mert fogalmam sincs :D2022. szept. 5. 18:54
11/18 anonim válasza:
Én lányos lány vagyok, viszont bármilyen lány meg tud tetszeni. Akár fiúsabb, akár nőiesebb. Ha az arca megtetszik, onnantól nekem mindegy mennyire fiús, vagy nem.
12/18 anonim válasza:
Mivel leszbikus vagyok,a nőket szeretem,tehát a nőiesek tetszenek.
13/18 anonim válasza:
Fiús vagyok és a nőiesek tetszenek.
Az öntelt lenéző nőket megvetem, és mivel butch vagyok a femméket keresem, és hál' istennek vannak is.
Nyugodtan le lehet pontozni, aki érti az tudja kiknek szól.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki kulturált választ írt!
Remélem mindenkinek olyan napja volt amilyet megérdemelt :D
Én nem vagyok azért butch, és pl nagyon szeretek sminkelni is, van pár elég nőies ruhám és szoknyáim is amit alkalomadtán szeretek, de rövid a hajam és leginkább uniszex/nem kifejezetten nőies stílusú ruhákban érzem jól magam.
És egyébként nekem mindegy hogy valaki nőies vagy fiús, ha külsőségeket nézünk akkor sokkal fontosabb hogy szép arca legyen, ápolt legyen, és legyen egy jó stílusa amiben megtalálja önmagát :)
2022. szept. 7. 21:00
15/18 anonim válasza:
lányos lányokat főleg de voltam már fiús lánnyal is, de ők ritkábban fognak meg engem 21/L
16/18 anonim válasza:
Lányos vagyok. A nagyon lányos lányokat szeretem az olyanokat akik fanyalognak ha nadrágot kell húzni.
17/18 A kérdező kommentje:
#16 ezt szerintem tök aranyosan fogalmaztad meg :D
2022. szept. 10. 20:54
18/18 anonim válasza:
Lányos lányokat, én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!